MUĞLA’NIN GURURU DEMİRCİOĞLU OTEL

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım önceki gün Muğla’da çarşı içindeki Demircioğlu Otel’e gitmiştim. Gidiş nedenimde bu yeni hizmete giren otelin il genelinde bulunan oteller içinde en güzel olanlardan biriydi. Demircioğlu Otel’in dıştan bakınca sanki bir saray görünümünde idi. Sevgili okurlarım Demircioğlu Otel’in sahibi benim de sevdiğim bir evlat olan Cavit Demircioğlu’dur. Otelle ilgili bir hayli otopark için lüzumsuz konuşmalar oluyordu. 5 yıldızlı otelin içinde girdiğimde ben şimdiye kadar böylesine lüks bir 5 yıldızlı otel görmemiştim. Her taraf pırıl pırıl odalarındaki yataklar hele otelin pencerelerindeki lüks perdeler ise otelde kalmayanın kalasını getiriyor.

 

 

Sevgili okurlarım toplantı salonuna ise keza görülmeye değer. Restaurant Bölümü ise pırıl pırıl, aşçılar ve garsonlar temiz giyimi ile müşterilerine hizmet etmeye çalışıyorlardı. Demircioğlu Otel’in personeli ise eğitilmiş olacak ki gelen müşterilere nazik, kibar ve güler yüzlülükle karşılıyorlardı. Yani anlayacağınız Demircioğlu Otel’de bir gün kalmak insanın ömrünü bir hayli uzatmak demektir. Çünkü işadamı Cavit Demircioğlu’nun otelinde yıllarını bu işe vermiş tecrübeli bir genel müdür vardı, adı da Serdar Rasim Sazalan idi. İşi gücü lüks tesisin daha güzel olması için personeli ile gece gündüz çalışmasıydı.

 

 

Sevgili okurlarım Muğla’nın ana cadde Marmaris Bulvarı’na yapılan Demircioğlu Otel’in patronu Cavit Demircioğlu’na Muğla’da böyle güzel lüks bir otel yaptırdığı için teşekkür edilmesi gerekirken bazı kuruluşlar tarafından zorluklar çıkartılması Muğla adına iyi bir olay değil. Muğla’mız dışından gelen illerin vatandaşları Muğla’ya geldiklerinde dev bir otel var demeleri de Muğla’mız adına bir güzellik olur diyorum.

 

 

Sevgili okurlarım ben son söz olarak şunu söylemek istiyorum Demircioğlu ailesine bilhassa işadamı Demircioğlu Otel’in yönetim kurulu başkanı genç işadamı Cavit Demircioğlu’na Muğla’mıza böylesine dev bir tesis kazandırdığı için tebrik etmek istiyorum. Bir de Demircioğlu Otel’in Genel Müdürü Serdar Rasim Sazalan’a ve personelinİ kutladığımı belirtmek istiyorum. Çünkü Otel bakımı dört dörtlük de onun için söylüyorum sevgili okurlarım.

 

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI