BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON, BİNALİ YILDIRIM AKP GENEL BAŞKANI OLDU

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım öncelikle Beşiktaş Spor Kulübü’nü içtenlikle kutlamak istiyorum. 2015-2016 sezonunda Beşiktaş takımı oynamış olduğu futbolla diğer futbol takımlarının da beğenisini toplamış bir futbol takımı. Şenol Güneş’in de disiplinli hareketleri ile oyuncularda hocalarına karşı sevgi ve saygı çerçevesinde olumlu bir güzellikti. Beşiktaş futbol takımı futbolcuları disiplinli oyunları ile bugünlere gelip Lig Şampiyonu olmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

 

 

Sevgili okurlarım Muğla ili başta olmak üzere tüm ilçelerde şampiyonluk kutlamaları görkemli bir geçti. Gerçekleşen şampiyonluk konvoylarında o kadar Beşiktaş taraftarı vardı ki sormayın. Gecenin geç saatlerine kadar eğlenmesini bildiler. Bu sevinç hala kutlanmakta. Ben de diyorum ki televizyon kanallarından gördüğüm kadarı ile şampiyon Beşiktaş taraftarının bu kadar fazla taraftarı olduğunu zannetmiyordum. Biz ne söyleyelim böylesine genç bir takımın şampiyon olması Türkiye’de Fenerbahçe takımı hariç tüm takımları sevindirdi diyebilirim.

 

Sevgili okurlarım bir haftadan bu yana gerçekleşen kutlamalar 19 Mayış Gençlik ve Spor Bayramı günü e Beşiktaş’ın yeni sahası Vodafone Arena’da bir şenlik niteliğinde de şarkılarla ve türkülerle şampiyonluğu kutlamaları ayrı bir güzellik olduğunu söylemek istiyorum. Tabi bu başarı Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Şenol Güneş’inde katkılarının büyük olduğunu da unutmamak gerekir. Hele futbolcuların hırslı oyuncuları ise de ayrı bir güzellikti. Böylelikle Beşiktaş Futbol Takımı 2015-2016 yılının şampiyonu oldular. Biz de başta yöneticiler olmak üzere tüm futbolcuları kutluyorum. Hele Beşiktaş takımını yalnız bırakmayan taraftarları da tebrik ediyorum sevgili okurlarım.

 

 

BİNALİ YILDIRIM AKP GENEL BAŞKANI OLDU

 

Sevgili okurlarım Akparti’de ne oldu? Genel Başkanlık değişti pardon değiştirildi. Kim tarafından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hem de bir gün içerisinde ne oldu da böyle oldu? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la Başbakan Davutoğlu fikir ayrılığına düştüler. Öyle olmaz böyle olunur denildi. Sayın Davutoğlu hem Akparti Genel Başkanlığı’ndan hem de Başbakanlık görevinden oldu. İşte bunun adı siyaset ya olur öyle işler. Dün iyiydin bugün kötüsün işte bunun adı siyaset.

Düne kadar Sayın Davutoğlu’nun yanında olan Akpartili Milletvekilleri bir sırt çevirip Sayın Binali Yıldırım’ın yanında yer almaya başladılar. Akparti Milletvekilleri nasıl Bakan olabiliriz düşüncesiyle hareket ediyorlar. Ben bu Akpartili Milletvekillerinin yerinde olsam kesinlikle bu girişim içinde bulunmazdım. Çünkü yarın atanacak bazı bakanları yine Sayın Erdoğan’ın seçtiği isimlerden olacak da onun için söylüyorum sevgili okurlarım.  

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI