İŞADAMI NUROL DÜZGÜN’ÜN ÜNÜ MUĞLA VE İLÇELERİNE DAĞILDI

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

 

Sevgili okurlarım bugünkü köşe yazımda Yatağan’ın sevilen işadamlarından olan Nurol Düzgün ilçe genelinde yapmış olduğu yarımlarla adını güzelliklerle andırmasını bildi. İşadamı Nurol Düzgün ilçede öncelikle dev bir çiçek dükkânı açtı. Daha sonra büyük bir atılım yapıp iki tane lüks düğün salonu işyerleri açtı.

 

Sevgili okurlarım Nurol Bey’in bu güzel girişimi sonrası Yatağan halkı derin bir nefes alıp nişan ve düğün törenlerini işadamı Nurol Düzgün Bey’in sezona açmış olduğu Hür-Tur Düğün Salonu ve H. Haşmet Düğün Salonları’nı dev tesisler yapıp ilçe halkının beğenisini aldı. Vatandaşların sokak ortalarında yapmış oldukları düğün törenlerinin çoğunluğu iptal oldu. Yatağanlı işadamı Nurol Düzgün ilçede yağmış olduğu bu girişim vatandaşlar tarafından takdir edilmekte. Nedenlerinden biri maddi durumu zayıf olan vatandaşlara da indirim yapmasının ayrı bir güzellik olduğu söyleniyor. Genç yaşta işadamı olan Nurol Düzgün’ü kutluyoruz.

 

Sevgili okurlarım Sayın Düzgün eşi Tuğçe Hanım’la ve beraberindeki ekiple birlikte genelde Bodrum ilçesi başta olmak üzere tüm ilçelere ekipman teminatları ve organizasyonlarında da hizmet vermektedir. İşadamı Nurol Düzgün ve eşi Tuğçe Hanım’ın tercih edilişlerinin nedeni ise temiz iş yapmaları olduğu dile getiriliyor.

 

Sevgili okurlarım Yatağan’da iki tane dev düğün salonlarını işleten işadamı Nurol Düzgün yanında çalışan personeline de bir ağabey kardeş gibi çalışmalarını ise yine ayrı bir güzellik. Sevgili okurlarım görüşünü almak istediğimiz işadamı Nurol Düzgün Yatağan’da bir güzellik yapalım dedim. Çiçekçilik işyerimizin haricinde Yatağanlılara yakışır bir şekilde iki tane düğün töreni salonunu ilçenin hizmetine sunduk. Eğer bir güzellik yapabildiysek ne mutlu bize baba dedi sevgili okurlarım. 

YAZARIN DİĞER YAZILARI