BAŞKAN IŞIK TEKRAR ADAYIM DEDİ

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım dört dönemdir yatağan’da CHP’den belediye başkanlık görevinde bulunan H. Haşmet Işık 5. dönem için CHP’den belediye başkan aday adayı olduğunu gazetemizde açıklamada bulundu. İlçe genelinde birçok seçmen tarafından tekrar aday olması için baskı yapıldığını, bu baskılar sonrası tekrar CHP’den Yatağan Belediye Başkan aday adayı olduğunu vurgulayan      

H.Haşmet Işık: Evet tekrar belediye başkan adayıyım dedi. 20 yıl görev yapmış olduğu süre içinde parti ayrımı yapmaksızın seçmenlerle iç içe olduğunu vurgulayan Başkan Işık için bazı seçmenler: Başkanımız H. Haşmet Işık kendisinin de söylediği gibi CHP’li olmasına rağmen parti ayırımı yapmaksızın tüm vatandaşların işini gücünü gören bir değer olduğunu vurgulayarak T.O. isimli bir CHP’li, Belediye Başkanı 20 yıl görev yapmış olduğu sürede birçok işler yapmış örneğin, TOKİ binalarının yapımını sağlamış. Bugünde onlarca vatandaş ev sahibi oldu. Yine ayrıca Yatağan-Milas karayollarının bir an önce bitirilmesini ve şehir içindeki kavşağın açılması için Akparti İlçe Başkanı Ali Tekin ve Kaymakam Hayrettin Çiçek’le Ankara’ya gitmiş ve kendisinden olumlu bilgiler alındıktan sonra yol ve kavşak işi bitirilmiş sevgili okurlarım.

 

 

Sevgili okurlarım Yatağan Belediye Başkanlığı için tekrar aday olacağını belirten Başkan H. Haşmet Işık: Eğer tekrar aday adaylığım söz konusu olursa ilçenin seçkin aydın isimlerinden oluşan genç nesillerle birlikte çalışmayı düşünüyorum. Benim başkanlığımda bay bayan demeden çok sayıda belediye meclis üyeliği için girişimlerde bulunan partililerime şimdiden teşekkür ediyorum dedi.

 

 

Sevgili okurlarım anlaşıldığına göre Yatağanın CHP’li Belediye Başkanı H. Haşmet Işık almış olduğu olumlu tepkiler sonrası tekrar 5. dönem aday olacakmış. Hem de yeni genç nesillerle 5 yıl daha belediye başkanı olmayı düşünüyor. Belediye meclis üyeliği için vermiş olduğu isimlerle tek tek konuştum. Hepside birbirinden değerli genç ve bilinçli isimler. Sevgili okurlarım H. Haşmet Işık’ı seversiniz sevmezsiniz o ayrı bir konu. İş yaptı mı yapmadı mı oda yine ayrı bir konu. Söylenecek tek bir konu varsa oda Muğla il genelinde makam kapısı 24 saat açık olan tek Belediye Başkanı H. Haşmet Işık olduğunu da söyleyebilirim. Ancak geçtiğimiz aylar içinde CHP İlçe Başkanlığı’na getirilen Kemal Özler’in seçim zamanında başarılı çalışabileceğine inanmıyorum. Çünkü ikili arasında ağır ithamlar olmuştu da onun için söylüyorum. İnşallah benim söylediğim gibi olmaz da birlik ve beraberlik içinde çalışırlar sevgili okurlarım.

        

YAZARIN DİĞER YAZILARI