İSMET KÖSE, İRFETTİN AKAR VE DP

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım Muğla’da uzun yıllar üst düzey bir bürokratlık yapan, bugün de Muğla Demokrat Parti İl Başkanı olan İsmet Köse göreve başladığı günden bu güne dek yapmış olduğu başarılı çalışmalarla DP’yi tekrar canlandıracağa benzer. Tabi beraberinde eski DP İl Başkanı Zekai Alper ile. Sevgili okurlarım İsmet Köse’yi uzun yıllardan bu yana iyi tanıyan ve bilen biri olarak şunu söylemek istiyorum, Sayın Köse babacan tavırlı, saygın bir isimdir. Muğla’da DP’nin haricinde diğer partilerden de çok sayıda eş ve dostu var. Sayın Köse önceden söylediğim gibi demokrat partinin Muğla ve ilçelerinde daha büyümesi için elinden gelen tüm imkanları kullanmaktadır. Örneğin son günlerde ilçelerdeki DP’nin İlçe Kongrelerini takip edip parti yöneticilerine yardımcı olamaya çalışıyor.

 

Sevgili okurlarım Muğla ve ilçelerinde hem değişik partilerden oluşan vatandaşlar Demokrat Parti’ye kayıt yaptırdıklarını dile getiriyorlar. Muğla Demokrat Parti İl Başkanı İsmet Köse ilçe kongrelerinin sonunda bir çağrı yapıp eski demokratları Demokrat Partisi çatısı altında toplmak için uğraş vereceğini de dile getiriyorlar. DP’nin eski Milletvekillerinden olan İrfettin Akar’da bu girişim içinde olup DP’yi Muğla’da canlandırabilmek için elinden gelen tüm imkanları kullanacağını dile getirdi.

 

Sevgili okurlarım DP’nin eski Milletvekili İrfettin Akar’da yakınen tanıyan biri oalrak şunu söylemek istiyorum, Sayın Akar Milletvekilliği döneminde Muğla ve ilçeleri için elinden gelen tüm olanakları kullanan bir değerdir. Aradan uzun yıllar geçmesine rağmen Sayın Akar Milas ilçesinde hala günün adamı olarak biliniyor. Çok sayıda eski DP’liler İrfettin Akar’ın yanına gelip bilgi almaya çalıyorlar. Vatandaşlara büyük katkıları olan Sayın Akar işte öylesine saygın bir şahsiyettir Muğla’nın eski DP Milletvekili İrfettin Akar Bey. Sevgili okurlarım yazının sonuna gelmek istersek eski demokratlar önümüzdeki günler içinde Muğla’da bir araya gelip DP’yi büyütmek istiyorlar. Bizden söylemesi sevgili okurlarım.

YAZARIN DİĞER YAZILARI