DÜRÜST VE BAŞARILI BİR İŞADAMI YÜCEL ARIK

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım Yatağan’da öylesine saygın sevecen bir isim var ki adı da Yücel Arık. Evet bu değerli kardeşim işadamı olduğu gibi ilçenin en lüks çiçek mağazasını açan değerli bir şahsiyettir.İşadamı Yücel Arık lüks çiçekçilik işyerinin haricinde beraberinden çalışan onlarca işçisiyle orman konusunda olsun, peyzaj çalışmaları konusunda olsun çiçekçilikte aklınıza ne gelirse gelsin bunların tek sorumlusu olup Muğla’nın değişik yerlerinde yapmış olduğu güzel işler ile adını tüm Muğla genelinde duyurmasını bildi.

 

 

Sevgili okurlarım Yatağanlı işadamı Yücel Arık öylesine değerli bir evlattır ki sormayın? Bugüne dek geldiyse vatandaşlara karşı güler yüzlülüğünü elden bırakmayıp sevgi ve saygıyı da göstermesini bilen bir değerdir. Böyle güzellik olmasa işadamı Yücel Arık bu mevkie gelir mi? Aile eşrafına bilhassa eşine ve çocuklarına bağlılığı ile bilinir. Öyle de olduğu için Yücel Bey’in adı devamlı güzellikler anılır.

 

 

Sevgili okurlarım beraberinde çalıştırmış personeline kendi ailesindenmiş gibi değer verir. Personel de Yücel Bey’e bir baba gibi önem verip kendisine sevgi ve saygı gösterirler. İşadamı Yücel Arık yöresinde demokrat kişiliği ile tanınır. Kimsenin etlisine sütlüsüne karışmaz. İyiliklerden yana tavır alır. Hele hele misafirperverliğine hiç diyecek yoktur. Devamlı fakir fukaranın yanında yer almasını bilir. Maddi ve manevi yönden de insanlara katkı sağlamasını bilir. İşte böylesine adı devamlı güzelliklerle anılan bir insan benim de değer verdiğim işadamı ailesine eşine çocuğuna ve her şeyden önce insanlara önem veren işadamı Yücel Arık’ı kutluyorum sevgili okurlarım.

YAZARIN DİĞER YAZILARI