VALİ BEY 16 GÜN UYKUSUZ KALMIŞ

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım FETÖ’cülerin yapmış oldukları başarısız darbe girişiminin sızıntıları hala devam ediyor. Ülke genelinde olup bitenleri hepimiz biliyoruz. Ama ben Muğla, Marmaris ve Ula ilçelerinde olup bitenlerle bir şeyler yazmak istiyorum. Marmaris’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine karşı yapılan suikast girişiminden Cumhurbaşkanı kıl payı ailesi ile kurtulmayı başardı. Bu başarının altında Muğla Valisi Amir Çiçek’in çok büyük katkılarının olduğu rahatlıkla söylenebilmekte. Bir de Alay Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan ile İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya’nın göstermiş oldukları başarılı çalışmalarda unutulmamalı.

 

 

Sevgili okurlarım Vali Amir Çiçek yapılan darbe girişiminin karşısında: Muğla Valisi polisi, ve jandarması olarak biz darbeye karşıyız ve sonuna kadarda mücadelemizi sürdüreceğiz derecesine büyük uğraşlar verdiler. Vali Çiçek, Muğla Alay Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya’ya talimatlar yağdırıp Muğla’da emniyet teşkilatı olarak devletin yanındayız dedi. Uçak ve helikopterlerin yakıt alması için değişik yerleri arayıp yakıt almalarını engellemiş oldu. Marmaris’teki otelde şehitler verilmesine rağmen Muğla polisi ve jandarmasının başarılı çalışmaları sonrası Vali Bey’in başarılı organizesi sayesinde Muğla adına bir faciadan dönülüp güzellikler gerçekleşmiş oldu.

 

 

Sevgili okurlarım yaklaşık 18 günden bu güne dek uykusuz kalana Muğla Valisi Amir Çiçek, Alay Komutanı Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya’yı kutlamak gerekir. Çünkü bu yetkililer Muğla genelinde jandarma ve polisi teşkilatlarını uyararak demokrasiden yani devletten yanayız deyip teyakkuz halinde durdular. Hele Muğla halkı ile birlikte Muğla’da vatandaşlarla gece geç saatlere kadar demokrasi nöbeti tutmayı da ihmal etmediler.

 

 

Sevgili okurlarım Muğla Valisi Amir Çiçek darbeci FETÖ askerlerinin yakalanışlarını vatandaşların aydınlatılması için değişik televizyonlarda bilgiler vermeyi de ihmal etmedi. Hani ben köşe yazılarımda Muğla Valisi Amir Çiçek, Alay Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan ve İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya’nın Muğla’da görev yapmaları Muğla adına ayrı bir güzellik diye yazmıştım ya işte bunun örneğini de geçtiğiz günlerde Marmaris’te yaşanan nahoş hadisenin güzelliğe dönüşmesini sağladıkları için bu üst düzey yetkililere yani Vali Amir Çiçek, Alay Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan ve İl Emniyet Müdürü Hakan Çetikaya’ya ne kadar teşekkür etsek azdır sevgili okurlarım.   

YAZARIN DİĞER YAZILARI