FATİH ERÇELİK YİNE BAŞKAN SEÇİLDİ

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Geçtiğimiz hafta içinde Yatağan Termik Üretim AŞ. Sosyal Tesisleri’nde görkemli bir olağan genel kurul seçimi gerçekleşti. Çok sayıda üst düzey protokol ve işçilerin salonda hazır bulunması TES İş  Sendikası Şube yöneticilerini son derece sevindirdi. Çünkü salonda görkemli bir olağan genel kurul yapılıyordu. Onuncusu gerçekleşen olağan kongrede TES İş Sendikası Başkanı deneyimli bir başkan olan Fatih Erçelik’e büyük bir sevgi gösterisi vardı. Nedeni de sendika işçileri adına yıllardan bu yana yaz kış demeden yurdun değişik yerlerinde yürüyüş yapıp haklarını aramaya çalışmalarıydı. İşçisiyle devamlı diyalog içinde olan Sayın Erçelik aynı zamanda Yatağan halkı ile de diyalog içinde olmaya çalıştı. O nedenle Sayın Erçelik’in karşısına yeni bir başkan Adayı çıkmıyor.

 

 

 

Sayın Erçelik’te çoluk çocuğunu bırakıp geçmiş olduğumuz yıllarda ve günlerde devamlı TES İş Sendikası işçilerinin yanında yer aldı. Zamanı geldi TOMA’ların karşısına dikildi. İşçiler adına güzellikler yapmaya çalıştı. İşte böylesine işçisi adına çalışan Yatağan ve havalisi TES İş Sendikası Başkanı Fatih bu güzel çalışmalar karşısında bir emek vermiş ki gerçekleşen TES İş Sendikasının 10. Genel Kurulu’nda Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Yatağan Enerji Üretim Direktörü Serdar Toprak, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, TES İş Sendikası Genel Başkanı  Mustafa Şahin, Genel Başkan Yardımcısı Feridun Yükselir, Ersin Alpay, Akparti İlçe Başkanı Ali Tekin siyasi parti ve sivil toplum örgütü yöneticileri hazır bulundular 10.’uncu kez TES İş Sendikası Genel Kurul Toplantısında.

 

 

Başkanlığa seçilen Fatih Erçelik yapmış olduğu konuşmalarla salonda bulunan işçilerin alkışını aldı. Yapmış olduğu konuşmasının son bölümünde: Siz işçi arkadaşlarımla yıllarca özelleştirme olmasın siye vermiş olduğumuz mücadele hiçbir zaman unutulmamalı. Yaz kış yağmur demeden kış ayında Ankara’da vermiş olduğumuz mücadele ise hiçbir zaman unutulmayacak. Bu mücadeleyi veren işçi arkadaşlarımı kutlar yeni yönetime seçilen yönetim kurulu arkadaşlarımı da yeni görevlerinde başarılar dilerim dedi. TES İş Sendikası’nın yeni yönetimi ise, Fatih Erçelik Şube Başkanlığına, Mustafa Kocak Şube Sekreterliğine, Kemal Özcan Mali Sekreterliğe,Güvenç Gümüş ise Eğitim Sekreterliği’ne seçildiler. Biz de herkesimin sevgi ver saygısını kazanan genç yaşta böylesine özverili bir şekilde çalışan Başkan Fatih Erçelik ve yönetimine başarılar dileriz.  

YAZARIN DİĞER YAZILARI