İYİ Kİ VARSINIZ TEK, TKİ VE EROL KILIÇ ŞEF

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım gündem bugün yine Yatağan, çünkü çok önemli bir konuyu dile getirmeye çalışacağım. Yatağan ilçesi sosyal bir ilçe olarak bilinir ama maalesef şehir içinde ne bir Restaurant ne bir çay bahçesi yani anlayacağınız bir arkadaşınızla gidip eğlenebileceğiniz yer olmadığını söylemek istiyorum. Bir misafiriniz gelse mutlaka şehir dışına götürmek mecburiyetinde kalıyorsunuz. Yani anlayacağınız Yatağan bir şehir havasından çıktı. Şehir içinde bir tane alkollü bir Restaurant olmadığı gibi eğlence yeri de yok. Vatandaşların isteği ise ilçe merkezinde alkollü birkaç Restaurant olması.

 

 

Sevgili okurlarım gayemiz ilçeyi kötülemek değil gayemiz daha güzel bir yerleşim merkezi olmasını sağlamak. Alkolü seven biri değilim ama elbette alkolü sevenlerde olur. Benim istediğim ve halkın isteği ilçede değerli genç bir kaymakamımız var adı da Hayrettin Çiçek. İlçemizi de çiçek gibi yönetiyor. Bu benim söylediğim değil çok sayıda Yatağanlının söyleyişi: Kaymakam Bey siz istedikten sonra her şey hallolur. Jandarma Komutanımız, İlçe Emniyet Müdürümüz, Belediye Başkanımız sizin emrinizde çalışan bürokratlar. Ne olur bir ara bu yetkililerle bir araya gelip bu girişimi başarabilirsiniz. Bu konuda da inancımız sonsuzdur. Çünkü siz bırakın merkez ilçedeki vatandaşları köylülerde sizi çalışkanlığınızdan dolayı takdir ediyor ve seviyor.

 

 

Sevgili okurlarım gelelim son duruma TEK Soysal Tesisleri ve TKİ Sosyal Tesisleri olmasa Yatağan halkı cehennem hayatı içinde yaşayacak. Amir, memur, işçi, esnaf ve vatandaşlar fırsat buldukça TEK, TKİ Sosyal Tesislerinden yararlanabiliyorlar. O da TEK, TKİ müdürleri ve amirlerinin yetkisi doğrultusunda her iki Sosyal Tesislerin Sorumlu Amiri Erol Kılıç hiç ayrım yapmaksızın personeli ile birlikte hizmetin en güzelini vermekte. TEK, TKİ Sosyal Tesisleri’nin Sorumlu Amiri Erol Kılıç vatandaşların kırılmaması ve üzülmemeleri için personeline sıkça talimatlar vermekte. Hem de böyle olunca şahsı adına ve kurumu adına ilginin en büyüğünü görmekteler. İyi ki varsın TEK ve TKİ Sosyal Tesisleri’nin Amiri Erol Kılıç. Ya kurumunuz ve siz olmasaydınız Yatağan insanı ne olacaktı diyorum ve sizleri kutluyorum. Çünkü bu güzel girişimlerinden dolayı başta siyasiler olmak üzere vali, emniyet müdürü, belediye başkanları ve çok sayıda bürokratlar tarafından plaketle ödüllendirilen TEK ve TKİ Sosyal Tesisleri Amiri Erol Kılıç’ı biz de tebrik ediyoruz sevgili okurlarım.

YAZARIN DİĞER YAZILARI