SİZ NEYMİŞSİNİZ BE BAŞHEKİM UZMAN DR. BÜLENT GÖKKUŞ

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım Yatağan Devlet Hastanesi’nde öylesine bir hekim var ki sormayın? Evet, bu isim Uzman Dr. Bülent Gökkuş, Yatağan Devlet Hastanesi’nin Başhekimi yurdun değişik yerlerinde 30 yıl hekimlik yaptıktan sonra Muğla Devlet Hastanesi’nden Yatağan Devlet Hastanesi’ne Başhehim olarak tayin edilmiş. İlçeye gelmesi iyi olmuş. Nedeni de hastanede birçok eksik cihaz ve makine aletleri yokmuş. Bazılarını vatandaşların para yardımı almış. En önemlisi Muğla Sağlık Müdürlüğü’ne kısa bir süre önce tekrar başlayan Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer’in de büyük katkıları olması sonrası Yatağan Devlet Hastanesi bir nebze de olsa araş gereç noksanlıklarını giderilmiş.

 

 

Sevgili okurlarım Yatağan Devlet Hastanesi’nin başarılı Başhekimi Uzman Doktor Bülent Gökkuş öncelikle hastane personelinin güler yüzlülükle disiplinini sağlamış. Sayın Gökkuş yine ayrıca işadamları ve bazı yöneticilerle de diyalog içine girmiş. Bu şahıslardan da hastaneye para katkısı yaptırmış. Tabi bu da Başhekim Sayın Gökkuş’un özverili çalışmaları ile gerçekleşmiş. Hastanedeki bazı noksanlıklarında önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği vurgulanıyor. Başhekim Sayın Gökkuş gerçekleşen yardımlar için vatandaşlara teşekkür ettiğini hele İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer’in vermiş olduğu katkılarının da büyük olduğunu dile getirdi. Hele hastane odalarını 5 yıldızlı bir otel görünümünde.

 

 

Sevgili okurlarım hakikaten Yatağan Devlet Hastanesi ilimiz genelinde sayılı hastaneler içinde olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Çünkü hekimlerinden tutun hemşiresine, sağlık personeline, hizmetlisine kadar söylenecek tek laf var da kendilerini kutlamak. Yatağan Devlet Hastanesi’nde 1-2 doktorun daha tayin edilmesi gerektiği personel tarafından dile getiriliyor. Bu sıkıntıyı da İl Sağlık Müdürümüz Dr. İskender Gencer yerine getirse de hastane tam anlamıyla dört dörtlük olacak.

 

Sevgili okurlarım lafın sonuna gelmek istersek Yatağan Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Bülent Gökkuş ve İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer’in büyük uğraşları ve özverili çalışmaları ile daha güzelleşen Devlet Hastanesi’ne yapmış oldukları başarılı çalışmalarından ve Yatağan’da kendisini 3 yıl gibi bir süre içinde kabullendiren Sayın Gökkuş’u kutladığımı belirtmek istiyorum. Çünkü Sayın Başhekim Uzman Dr. Gökkuş’ta her türlü güzellikler var da aynı güzellikler Yatağan Devlet Hastanesi’ne yansıtılmış. Onun için sizi tekrar kutluyorum Sayın Başhekim’im sevgili okurlarım.

YAZARIN DİĞER YAZILARI