PAMUKKALE OTOBÜS FİRMASININ BİR NUMARALARI MUSTAFA VE MEHMET UFAKLI

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım Yatağanlı İşadamı Mustafa Ufaklı ve Mehmet Ufaklı son model otobüslerini Pamukkale Firması’nda çalıştırmalarına rağmen baba oğul Milas, Yatağan, Çine Pamukkale Firmasının yetkilileri olarak çalışıp başarıdan başarıya gitmekteler. İşleri güçleri iş yapmak, iş yapmak. Öyle de olduğu için gün geçtikçe otobüs çalışmaları haricinde her üç yazıhanenin sorumluluğunda görev bilinciyle işlerini iyi yürütmekteler.

 

 Sevgili okurlarım Yatağanlı işadamları baba oğul Mustafa Ufaklı ve Mehmet Ufaklı Muğla il genelinde sevilen ve sayılan isimler olarak adları devamlı güzelliklerle anılırlar. Baba Mustafa oğlu Mehmet Beyler il genelinde hayırseverliği ile tanınan saygın isimlerdir. Ancak baba Mustafa Ufaklı Bey oğlu Mehmet ufaklı bey’in hala evlenmemesinden dolayı huzursuz olduğunu belirtti, tabi annesi de öyle.

 

Sevgili okurlarım Pamukkale Otobüs Firması’nda birkaç otobüsü olan Mustafa Ufaklı ve Mehmet Ufaklı yoğun çalışma içinde oldukları için gecesini gündüzünü bir araya koyup düzgün bir iş yapmanın gayreti içindeler. Sevgili okurlarım Ufaklı Ailesi Yatağan’ın saygın ailelerinden olup baba ve anneden almış oldukları terbiyeden mi bilinmez her ikili vatandaşlara karşı büyüğünü küçüğünü iyi bilen bir ailedir. Öyle de olduğu için Muğla’da olsun Milas’ta olsun, Yatağan’da olsun, Çine’de olsun yazıhanelerinde yolcu otobüsleri müşterilerine karşı ilginin en büyüğünü gösterirler. Bu da Ufaklı Ailesi için bir mutluluktur. İşte böylesine hayırsever bir ailenin oğlu Pamukkale Firması’nda otobüsleri olan ve üç beş yerde yazıhanesi olan oğul Mehmet Ufaklı bekar olması be yaşını küçük olmasına rağmen toplulukta adı devamlı güzellikler anılan biri olarak anılmakta.

 

Sevgili okurlarım Pamukkale Otobüs Firması’nın sevilen ve sayılan aynı zamanda da iş yapmasını ve büyümesini iyi bilen baba Mustafa Ufaklı ve oğlu Mehmet Ufaklı’ya daha nice başarılar dileriz sevgili okurlarım.

YAZARIN DİĞER YAZILARI