MUĞLA'DA MİLLETVEKİLİ HASAN ÖZYER AYRICALIĞI

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım Muğla’da bulunan 6 milletvekilimiz kendilerine göre değişik türde çalışma yapıyorlar ama iktidarda olan Akparti milletvekilleri ise devlet arkalarında olduğu için her türlü olanakları yerine getiriyorlar. İşte bu güzelliklerden birisini de Akparti Milletvekili Hasan Özyer’in yerine getirdiği görülüyor.

 

 

Sevgili okurlarım Hasan Özyer Bey’i uzun yıllardan bu yana diyalogu olan saygın bir milletvekilidir. Anavatan Partisi’nin iktidar döneminde de milletvekili olan Hasan Özyer Bey o zamanlar dada başarılı çalışmaları ile bırakın Muğla`da Türkiye de adını güzelliklerle andırıyor değerli bir şahsiyettir. Biraz geriye gidecek olursak Sayın Özyer için yıllar önce şahsı hakkında yüzlerce olumlu yazılarım olmuştu. Hiç unutmam Anavatan partisi iktidardayken bir gün Satın Özyer’i telefonla aradım: Sayın Vekilim Yatağan Anavatan Partisi’nde bir hayli olumsuzluklar oluyor. Bu ilçe halkı tarafından tenkitlerle karşılanıyor diye söylemiştim. Anavatan Partisi Milletvekili Hasan Özyer cevap olarak: Hüseyin Bey ben şimdi Fethiye’ye gidiyorum. Köyceğiz’den geriye döneyim bir saat sonra Yatağan’dayım. Geldiğimde ne yapılacaksa gereği yerine gelir dedi. Ben de: Tamam Sayın Vekilim dedim. Bir saat sonra Sayın Vekilim Yatağan’a geldi. Türkiye’de ses getirecek Yatağan Anavatan Partisi’nin olumsuzluklarının bir daha olmaması için elinden geleni yaptı tabi iyi niyetlikle.

 

 

Sevgili okurlarım işte böylesine bir devlet adamı olduğunu yıllar önce göstermişti ve bugün de aynı güzellikleri yerine getiriyor Muğla’mızın gururu olan Akparti Milletvekili Hasan Özyer Bey. Sevgili okurlarım Hasan Özyer Akpartili olmasına rağmen bugün Muğla’nın hangi ilçesi ve köyüne giderseniz gidin mutlaka Sayın Özyer hakkında devamlı olumlu konuşmalar yaparlar. İşte bende bu tür konuşmaları duyduğum ve bildiğim için Sayın Özyer’e her kesim tarafından sevgi ve saygı gösterilmekte. Bu da Milletvekili Hasan Özyer’in dürüstlüğünü ve kişiliğini gösteriyor. Biz de bu konuyu yıllar öncesinden bildiğimiz için yine Hasan Özyer Bey’i onure etmeye çalıştık son söz olarak Muğla genelinde herkesin beğenisini kazanan güzel yüzlülüğü ve dil tatlılığıyla seçmenin bağrına bastığı bizlerinde çok değer verdiği ak parti milletvekili Hasan Özyer beyefendi dört dörtlük bir kişiliğe sahip değerli bir şahsiyettir sevgili okurlarım.

    

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI