MUĞLA CHP, AKP VE MHP MİLLETVEKİLLERİ’NİN ÇALIŞMALARI

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurların kim ne söylerse söylesin Muğla Milletvekillerinin tümünün seçmenlerle diyalog içinde olduğu söylenir. CHP’den Prof. Dr. Nurettin Demir Av. Akın Üstündağ, Süha Aldan AKP’de Hasan Özyer, Nihat Öztürk, MHP’den ise Mehmet Erdoğan Muğla genelinde partilileri tarafından sevilir ve sayılırlar. Ancak AKP Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk hükümet partisi oldukları için halk arasında daha fazla ilgi odağı haline geldiklerini rahatlıkla söyleyebilirim. Çünkü ilçe ve mahallelerde görev yapan muhtarlar olsun, Akparti İlçe Başkanları olsun, kurum ve kurucuların yöneticileri olsun daha buna benzer çok sayıda vatandaş ise iş için olsun, yatırım için olsun isteklerde bulunuyor. Öylede olduğu için iktidar partisinin milletvekillerine dur durak yok. Yoğun bir çalışma içine oldukları için milletvekilleri zaman zaman yorgun düşürüyorlar ve Sayın Özyer ve Sayın Öztürk vermiş oldukları sözleri tutup yatırım üzerine yatırım yapıyorlar. Bu konuda görüşlerini aldığım AKP Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk şöyle bildi verdiler: Bizim işimiz laf üretmek değil iş üretmek. Onun için Akparti İktidar döneminde Muğla ve ilçelerinde yatırım üzerine yatırımlar yapmaktayız ve yapmaya da devam edeceğiz diye konuştular.

Sevgili okurlarım CHP Milletvekilleri Av. Akın Üstündağ, Prof. Dr. Nurettin Demir ve Ömer Süha Aldan da ellerinden geldikçe seçmenlerle bir araya gelip fikir alışverişinde bulunuyorlar CHP’ye nasıl daha büyütürüz düşüncesiyle ilçe teşkilatlarını dolaşıp partililerle bir araya gelemeye çalışıyorlar. Yine ayrıca CHP Milletvekilleri her fırsatta cenaze törenlerinde bulunmaya çalışıyorlar. Ancak CHP Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir ise kendisi Tıp Profesörü olduğu için birçok vatandaşın sağlık işleri ile ilgilendiği söyleniyor. Hakikaten de öyleymiş, Sayın Demir evet çalışkan bir milletvekili olduğu her kesim tarafından da söyleniyor. Hele hele her gün basını internet vasıtasıyla bilgilendirmesi ise ayrı bir güzelliktir. CHP Milletvekilleri de ellerinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorlar.

Sevgili okurlarım MHP’nin Milletvekili Mehmet Erdoğan ise mümkün mertebe vatandaşlarla bir araya gelmeye çalışıyor. Sayın Erdoğan bir gün bir bakıyorsunuz Ankara’da, üç gün sonra bir bakıyorsunuz Muğla’da bulunup partililerle bir araya gelebiliyor. Muğla Milletvekillerinin tümüne gelince hepsi de ellerinden gelen tüm olanakları kullanıyorlar. Ancak doğruyu söylemek gerekirse Akparti Milletvekilleri ise yatırım üzerine yatırım yapabiliyorlar. Tabi arkalarında AKP iktidar var bende olsam aynı çalışmaları yaparım değil mi sevgili okurlarım. 

YAZARIN DİĞER YAZILARI