YATAĞAN'DA ÇİM HALI SAHA'NIN PATRONU TUFAN SUBAY

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım Tufan Subay Yatağan’ın sevilen renkli isimlerinden biridir uzun yıllar Yatağanspor’da futbol oynadı yine uzun yıllar CHP ilçe yönetimde yer aldı. Bugünde Çamlık bölgesinde halı saha ve işyerinin patronluğunu yapmaktadır. Gençlerin akşamları gideceği tek yer Tufan Subay’ın işletmeliğini yapmış olduğu işyeridir. Yeşillikler içinde halı sahada top oynamak daha başkadır. Hele hele çiçek bahçesine dönen bu işyerinde akşamları saygın ailelerin gelmesinin tek nedeni işyeri sahibi Tufan Subay’ın iyi kişiliğinden kaynaklandığı da her kesim tarafından söylenir.

 

 

Sevgili okurlarım vatandaşların bildiği gibi Yatağan’da alkollü bir yer olmadığı için ilçe halkının gidip geleceği tek yer Tufan Subay’ın işyeridir. Yatağanspor sevdalısı olan halı sahanın patronu işadamı Tufan Subay il genelinde sosyal etkinliği ile bilindiği gibi büyüğünü tanıyan saygın bir evladımızdır. Eşi Yeliz Hanım’la mutlu bir yaşantısı olan Tufan Subay genç kesime her zaman yardımcı olmayı çalışır. Yani gençlere eğitimci olmaya çalışır. Öyle de olduğu için Yatağan’ın gençleri ve aileleri ile birlikte Tufan Subay’ın işyerine gitmeye çalışırlar.

 

 

Sevgili okurlarım ha aklıma gelmişken şunu da söylemem de fayda var siyaset mi konuşacaksın biz bu tür konuşmalar halı sahada gerçekleştirilir. İlçenin saygın ailelerinden olan rahmetli Selahattin Subay’ın oğlu olan Tufan Subay ailesinden almış olduğu terbiyeden mi bilmiyorum her kesimle diyalog içinde olduğunu söyleyebilirim. Evet, işte bizlerinde sevip değer verdiği evlat Tufan Subay için söylenecek o kadar güzel konular var ki sormayın. Aklınıza ne gelirse gelsin tüm güzellikler Tufan Subay’da olduğunu söyleyebilirim. Yazımın başında da söylediğim gibi büyüğünü küçüğünü iyi bilen aynı zamanda da saygınlığımı elden bırakmadığı gibi güler yüzlülüğünü elden bırakmayan halı sahanın patronu Tufan Subay ilçenin medeni iftarı olduğunu söyleyebilirim sevgili okurlarım.

YAZARIN DİĞER YAZILARI