YATAĞAN’IN YÜZÜNÜ AĞARTAN KÖŞEM PARKI

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım, Yatağan’ın yüzünü ağartan bir güzellikten bahsedeceğim. Evet, bu güzel yer Yatağanlıların devamlı gittiği Köşem Parkı. Gece gündüz hizmet veren Köşem Parkı’nın tercih edilmesinin nedenlerinden temiz bir işyeri olması, servislerin temiz ve düzenli olması ilçede en çok uğranılan,bilhassa ailelerin de uğradığı yer olup, her çeşit ürün bulunmaktadır. Yine ayrıca şunu belirteyim, işyeri sahibi Koray Tosun’un Yatağan halkına daha iyi hizmet verebilmek adına muhtelif yenilikler yapması ile vatandaş, amir ve memurların da devamlı olarak tercih ettiği bir yer haline gelmiştir.

Sevgili okurlarım, Köşem Parkı’nın bu kadar güzel çalışmasının altında işyeri sahibi Koray Tosun’un Sağ kolu olarak bilinen şef garsonları Yalçın Şanal ve Suat Şanal yine ayrıca şef garsonlardan Suat Şanal’ın sevimli,saygıdeğer eşi Nursel Şanal’ın müşterilerle yakınen ilgilenmesi ayrı bir güzellik olduğu ve özverili bir şekilde çalışmalarının Yatağan’ın yüzünü ağarttığı söyleniyor.

Sevgili okurlarım, Köşem Parkı’nın şef garsonları olan Yalçın Şanal ve Suat Şanal beylerin öncelikle temizliğe önem  verdikleri görülüyor. İlçede yetkililerin yapmış oldukları temizlik kontrolünde, tercih edilebilir bir işyeri olduğu ve bu temizlik için teşekkür ettikleri dile getirildi.

Köşem Parkı Yatağan Belediyesi Otogarı karşısında olup önceden de dile getirdiğim gibi sabah saatlerinden gece saatlerine kadar çalışanlarının hizmet vermekten mutluluk duyduklarını belirttiler.

Sevgili okurlarım Yatağan’da güzel ve temiz bir işyeri olarak bulunan Köşem Parkı’nın Yatağan adına ayrı bir güzellik olduğunu vurgularken, işyeri sahibi Koray Tosun’un bu mesleği 30 yıldan bu yana aynı özenle sürdürmesi dolayısıyla kendisini ve şef garsonların tebrik etmek gerek çünkü tüm Yatağan Halkı bu işyerini tercih etmekte.

Sevgili okurlarım

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI