KAVAKLIDERE İLÇESİ İŞADAMLARINDAN ALİ ARSLAN

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım bugünkü köşemde Kavaklıdere ilçesinin saygın işadamlarından olan Mermer Fabrikası sahibi Ali Arslan’la ilgili bir köşe yazım olacak. Ali Arslan soyadı gibi hakikaten Arslan yürekli sevecen tavırlı gülümseyen iş bitiren büyüğünü küçüğünü bilen değerli bir işadamıdır. Uzun yıllar değişik işlerde çalıştıktan sonra bugün Kavaklıdere ilçesinin bir beyefendisi olan aynı zamanda da iş bitiriciliği ile de adını güzelliklerle andırmasını bilen değerli bir kardeşimizdir.

 

 

Sevgili okurlarım Kavaklıdere ilçesinin mütevazı yapılı işadamı Ali Arslan çocuklarının istikbalini düşündüğü için mermercilik dalının haricinde de değişik türde hayvan üreticiliğine de başladığı duyumunu da aldık. Bu yeni işinde de başarılı olduğunu öğrendik. Ali Arslan Bey için söylenecek o kadar çok konular var ki bu yazacağım yazılarımızla bitmez. Çünkü kendisindeki tüm güzellikleri ailesine gösterdiği gibi Kavaklıdere ilçesinin insanlarını da gösterebiliyor. Yani anlayacağınız İşte böylesine değerli bir mermerci ve işadamıdır bizlerinde sevip değer verdiği Ali Arslan Bey.

 

 

Sevgili okurlarım Kavaklıdere ilçesindeki Mermer Fabrikası’ndaki Ali Arslan’a çalışan onlarca işçi ile iç içe olan Sayın Arslan fabrikasında çalışan işçilerinde memnun olduğu gibi işçileri de işyeri sahibi Ali Arslan’dan çok memnun oldukları dile getiriyormuş. Bunun yanı sıra eşi ve çocuklarına da çok önem veren bir baba olduğu da her yerde dile getirilmekte. Kavaklıdere ve Yatağan’da mermercilik sektöründe Ali Arslan’ın adı devamlı güzelliklerle anılmakta. Bizler öyle olmasa bu kadar onurlandırıcı yazılar yazmayız. Değil mi Sayın Arslan?

 

 

Sevgili okurlarım lafı uzatmaya gerek yok Ali Bey hakikaten adam gibi adamdır. İnsanlara hiçbir zaman kötü niyetle düşünmeyen devamlı kim olursa olsun o kişilerin iyiliği için konuştuğu gibi yardımcı olmasını da çok sever. İl genelinde sosyal etkinliği ile tanınan renkli bir değerdir Ali Arslan Bey. Sevgili okurlarım görüşünü aldığımız Kavaklıdere ilçesinin sevilen işadamı Ali Arslan bakınız neler söylüyor: Ben yokluğun ne demek olduğunu iyi bilirim. O nedenle devamlı vatandaşların yanında olup yardımcı olmaya çalışmışımdır. Bizim sektörde çalışırsan iş var yoksa para kazanamazsın. İşin başında kendim olduğum için bir nebze de olsa bugünlere geldim dedi. Biz de böylesine değerleri gazetemiz köşesine aldığımız için mutluyuz. Kutluyorum sizi Sevgili Ali Arslan Bey sevgili okurlarım.   

YAZARIN DİĞER YAZILARI