ÖREN'İN MEŞHUR BALIK RESTAURANTI BİRCAN RESTAURANT

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

 

Sevgili okurlarım  Milas Ören’e gidilir de işadamı Mustafa Bircan’ın Bircan Restaurant’ına uğranılmaz mı? Elbette uğranılır, çarşı içindeki  sahil üzerinde olan Bircan Restaurant Muğla yöresinin uğradığı yer olduğu gibi dışarıdan gelen yerli yabancı turistlerinde uğrak yeri oluyor. Çünkü bu güzel yer olan Bircan Restaurant’ta baş aşçı Bilcihan Bircan ve Sabahattin Kayıkçı’nın leziz, taze balık türleri ve deniz ürünlerinin en güzelini yapıp müşterilerine takdim etmekteler. Evet Ören’in n meşhur deniz ürünlerinin devamlı bulunduğu restaurantta şef garson Ahmet Yıldırım ve personeli müşterilere karşı göstermiş olduğu ilgi ise görülmeye değer.

 

Sevgili okurlarım elbette bu güzellik olacak tabi, Bircan Restaurant’ın Genel Müdürü saygın bir hanımefendi olan Emel Bircan’ın disiplinli bir çalışma içinde olması da ayrı bir güzellik. Sevgili okurlarım gelelim Bircan Restaurant’ın patronu işadamı Mustafa Bircan ise Muğla yöresinin en tanınan renkli bir siması olarak bilinmekte. Mustafa Bircan kendi restaurantı başta olmak üzere çoğu yerlere balık verdiği için adı devamlı Balıkçı Mustafa Amca olarak anılmakta. Yani anlayacağınız Ören’e gittiğinizde mutlaka Bircan Restaurant’a uğramamanızda fayda var. Nedeni de deniz manzaralı sahil kenarında balık yerken güneşin batmasını seyretmek de ayrı bir güzellik olduğunu söylemek istiyorum.

 

Sevgili okurlarım son söz olarak Bircan Restaurant’ın sahibi işadamı Balıkçı Mustafa Bircan Restaurant’ın Genel Müdürü Emel Bircan, baş aşçılarından Bilcihan Bircan, Sabahattin Katıkçı, şef garson Ahmet Yıldırım ve personeline leziz ve temiz hale getirdikleri için kutladığımı belirtmek istiyorum. Hele hele Bircan Restaurant’ı bu seviyeye getirdiği için Meşhur Balıkçı işadamı Mustafa Bircan’ı da ayrıca kutluyorum sevgili okurlarım.

YAZARIN DİĞER YAZILARI