MUĞLA’DA KILIÇDAROĞLU BOMBASI

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım birçok okurum siyaseti çok sever, hem de fazlasıyla. Ama bazı okuyucularım ise siyasetle pek ilgilenmezler ama benim dikkatimi çeken bir husus var o da şu yazmış olduğum köşe yazılarımda siyasi bir yazı yazdığımda diğer yazılara nazaran daha fazla okunduğunu iyi biliyorum. Bilindiği üzere Cumhuriyet Halk Partisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ekibi ile birlikte ayın 14’ünde bugün  Muğla’ya gelip siyasilerden bir nabız yoklaması yapacak ve bazı açılışları gerçekleştirecek. Tabi bunun yanı sıra Muğla’da bomba gibi patlayan bir haber duyulunca Muğla halkında bir şaşkınlık yarattı. Neydi bu şaşkınlık, AKP iktidarının Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne müfettiş göndermesiydi. Tam bu sırada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Muğla’ya gelip Akparti iktidarını suçlamalar yapıp gereksiz yere Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne müfettiş gönderilmesini sert bir dille eleştireceği söyleniyor.

 

Sevgili okurlarım bugün Muğla’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklayacağı çok önemli bir konuyla bombanın patlayacağı da söylenilmekte.  CHP’nin eski kurmayları, yeni kurmayları Sayın Kılıçdaroğlu’na iyi görünmek için elinden gelen tüm olanakları sunacaklar. Yani şirin görünmeye bakacaklar. Nedeni de CHP’lilerin Kılıçdaroğlu sevgisi başta gelirken yarınlarda yapılacak olan bir önseçim olasılığı var. Tabi bu ara Büyükşehir başta olmak üzere diğer ilçelerden belediye başkanlığına aday olabilecek isimlerde hazır bulunacak. Bunun yanı sıra tabi en başta Milletvekili olmayı düşünenler de Sayın Kılıçdaroğlu’na kendilerin göstermeye çalışacaklar.

 

Sevgili okurlarım Muğla CHP İl Başkanlığı Kadın Kolları Başkanlığı, Gençlik Kolları Başkanlığı şimdiden büyük bir hazırlık içinde oldukları görülüyor. İl Başkanı Mürsel Alban almış olduğumuz bilgiler doğrultusunda Milletvekilliğine aday olduğu söyleniyor. Bakalım Sayın Alban Sayın Kılıçdaroğlu’nun gözüne girebilecek mi? Sevgili okurlarım il genelindeki ilçelerdeki CHP’li Belediye Başkanları ilçelerinden çok sayıda üye çıkartıp partilileri ile birlikte Muğla’da buluşacaklarmış. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu hem ne söylemişti; Belediye Başkanları’nı ben kendim atayacağım diye bir konuşması vardı. O nedenle CHP’li Belediye Başkanları ne yapıp yapıp tekrar Belediye Başkanı olabilmek için Sayın Kılıçdaroğlu’na şirin görünmeye çalışacaklar. Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, Yatağan CHP İlçe Başkanı Kemal Özer yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bütün mahallelere araçlar tahsis edip partililerin Muğla’ya gelmesini sağlayacaklar.

 

Sevgili okurlarım Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adı son günlerde sıkça anılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum’dan yüzlerce araç konvoyu ile bir gövde gösterisi yapacağını duyum aldım. Yapar mı yapar? Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ise Kemal Kılıçdaroğlu’nun gelişi ile ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını dile gerdiği söyleniyor. Milletvekilliğine soyunan isimlerde Sayın Kılıçdaroğlu’na yakın takibe alıp kendilerini tanıtacaklar. Yani anlayacağınız lafın kısası Sayın Kılıçdaroğlu gelin almaya gelir gibi partililerle fikir alışverişinde bulunacakmış sevgili okurlarım.         

YAZARIN DİĞER YAZILARI