MHP MİLLETVEKİLİ MEHMET ERDOĞAN’DAKİ BAŞARILI ÇALIŞMALAR

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan ikinci dönem Milletvekili seçilir seçilmez yoğun bir çalışma içine girip TBMM’de vermiş olduğu önergelerle adını güzelliklerle andırmasını bilen bir Milletvekili unvanını aldığını söyleyebilirim. Sayın Erdoğan hele hele Muğla seçmenleri ile de devamlı diyalog içinde olduğu her kesim tarafından söylenebilmekte ve bilinmekte.

 

Sevgili okurlarım Muğla MHP Milletvekili Mehmet Erdoğan Milletvekili seçilmeden önce yurdun değişik yerlerinde kaymakamlık görevlerinde bulunmuş Yapmış olduğu bu başarılı görevlerin karşılığında birçok ödüllerle kendisine onure edilmiş. Sayın Erdoğan bürokratlıktan geldiğinden mi bilinmez. Her kesime karşı olumlu hareketleri ile İl genelinde puan toplamasını bilen saygın bir milletvekilimizdir Mehmet Erdoğan Bey. Bugünlerde Muğla’nın İlçelerini tek tek dolaşıp seçmenlerle birlikte olup fikir alışverişlinde bulunuyorlar buda MHP’nin İlçe teşkilatlarında memnunluk yarattığı söyleniyor. Sayın Erdoğan geçtiğimiz günler içinde TBMM bir hafta çalışmalara ara verince yine MHP’li seçmenlerle birlikte olmaya çalıştı. Bu da şu demektir Sayın Erdoğan’ın başarılı çalışmalarını gösterir.

 

Sevgili okurlarım önceki günler içinde Sevgili Milletvekilimiz Mehmet Erdoğan MHP İl merkezinde çok sayıda partilerle birlikte oldular. MHP’nin yarınlardaki konuları ne olur konuşmaları yapıldı. Muğla MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz ile MHP Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın yoğun çalışmalarını takdir ediyoruz çünkü Sayın Erdoğan Muğla seçmeni ile devamlı birlikte olup gecesini gündüzünü seçmenine veren Sayın Erdoğan’a ne kadar teşekkür etsek azdır.

 

Sevgili okurlarım MHP’nin Muğla Milletvekilini uzunca bir dönemden bu yana tanır ve bilirim. Önceden de söylediğim gibi sevgili Milletvekilimiz      Mehmet Erdoğan Kaymakamlık görevinde bulunduğu için vatandaşlarla nasıl konuşulur bilgisine sahip olduğu için bürokrat ile olsun, vatandaşla olsun, köylülerle olsun konuşma tarzını iyi bilen bir Milletvekilidir öyle de olduğu için çoğu kesim tarafından sevilir sayılır. Nedenlerinden biride Sayın Erdoğan yüzündeki tebessümü hiçbir zaman eksik etmezde onun için söylüyorum.

 

 Sevgili okurlarım Milletvekili Sayım Mehmet Erdoğan kendisi bir Milletvekili değil de sade bir vatandaş gibi insanlarla diyalog içinde olmasını bilen saygın bir isimdir. Her gitmiş olduğu yerlerde efendiliğinden dolayı saygının en büyüğünü görüyor kardeşim. Bende bazı güzel görüntüleri gördüğüm için Sayın Erdoğan’a her tür güzellik olumludur diyorum sevgili okurlarım. 

YAZARIN DİĞER YAZILARI