YATAĞAN DEVLET HASTANESİ'NİN BAŞARILI BAŞHEKİMİ DR. BÜLENT GÖKKUŞ

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım Yatağan Devlet Hastanesi’nin Başhekimi Dr. Bülent Gökkuş ilçede görev yapmış olduğu günden bu yana hastanedeki başarılı çalışmaları ile hem personelinin hem de Yatağan halkının sevgi ve saygısını kazanmış olan bir Başhekim Dr. Bülent Gökkuş kendi mesleğini başarı ile yürüttüğü gibi hastanenin ne gibi eksiklikleri olup olmadığı bunun yanı sıra hekimleri ile birlikte toplantılar yapıp hastanenin daha verimli olabilmesi için uğraşlar verdiği görülüyor.

 

 

Sevgili okurlarım Dr. Bülent Gökkuş doktorların bakmış olduğu hastalarla da yakınen ilgilenmesi ayrı bir güzellik olduğu dile getiriliyor. Yani anlayacağınız eğer anlatabildiysem Sayı Gökkuş başarılı çalışmaları ile Yatağan’da adını güzelliklerle andırmasını biliyor.

 

 

Sevgili okurlarım Başhekim’den yine ayrı bir güzellik daha, neydi bu güzellik yeni yapılatma olan devlet hastanesinin gelişmelerini yakınen ilgilenmesi, her branşta hekim getirilmesi için şimdiden uğraş verdiği gözleniyor. Biz ne söyleyelim böyle başarılı bir Başhekim Bülent Gökkuş’a başarılar dileriz sevgili okurlarım.

YAZARIN DİĞER YAZILARI