YATAĞAN TERMİK ÜRETİM’DEKİ BAŞARILI ÇALIŞMALAR

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım Yatağan Termik Santral Üretim özelleştikten sonra ilçe halkı kükürt dioksit zehri pek solumaz oldu. Santralin filtrelerini tam kapasite çalıştığı söylenir. Elbette bu güzellik olacak tabi. Çünkü Termik Üretim Santrali’nin başında tecrübeli bir genel müdür var, adı da Serdar Toprak. Yine ayrıca Termik Üretim’in Maden Genel Müdürü Yüksel Akın bulunmakta. Bu iki bürokrat yıllarını kendi branşlarında uzun yıllar çalışmış, Yatağan Termik Üretim özelleşince her ikisi de özel şirketin bürokratları olmuşlar. Şimdi de her iki yetkili hem enerji üretiyor, hem de kömür üretiyorlar, tahmin edilenlerden fazla. Bu da bu ikili bürokratın ne kadar fazla çalıştığını gösteriyor.

 

Sevgili okurlarım her iki genç genel müdürü iyi tanır ve bilirim. Saygın ve özverili çalışmayı iyi bilirler. Öylede olduğu için özel şirket bu iki değerli bürokratı alıp hem enerji üretiminde hem de maden üretiminde güzel yol alabiliyorlar. Kendilerine bu güzel çalışmalarından dolayı kutlamak istiyorum. Tabi beraber çalışmış oldukları teknik ekibi de kutluyorum. Sevgili okurlarım Yatağan Termik Üretim Üst kadrosu bu güzellikler içinde var gücü ile çalışırda diğer daire amirleri özverili bir şekilde çalışmaz mı? Elbette çalışırlar, santral için yoğun bir çalışma içinde olan saygın isimlerden Satın Alma Müdürü Hakan Oktay’ın başarılı çalışmaları göz ardı etmemek gerek. Hele insancıl tarafı ise daha başka. Muhasebenin bel kemiği olan Muhasebe Uzmanı Asuman Ceylan yapmış olduğu düzgün işlerle kendisini santralde kabullendiren saygın bir hanımefendi olarak anılıyor. Evet bizlerinde sevdiği Asuman Ceylan Hanım. Yani anlayacağınız termik Santral çalışanları dört dörtlük bir yapıya sahip saygın insanlardır.  

 

Sevgili okurlarım bir de Termik Üretimin genç aynı zamanda başarılı çalışmaları ile sevdiğimiz bir bürokrattan bahsedeceğim. Evet bu isim de santralin İdari İşler Müdürü Dilaver Can Bey. Tabi Dilaver Müdürümüzde santralde kendisini kabullendirmiş bir müdür olarak anılıyor. Ha şimdi gelelim Termik Maden’in tecrübeli Muhasebe Uzmanı Bulut Bozkurt Bey yıllarca Maden’de Muhasebe Uzmanı olarak çalışmış. Büyüğünü küçüğünü iyi bilen tecrübeli bir Muhasebe Uzmanı’dır babacan tavırlı saygın bir insan Bulut Bozkurt Bey. Bir de bizim şu yakışıklı, iş bitirici  Ali evladımızı da unutmayalım. Çünkü hemen hemen her işi koşturuyor da onun için söylüyorum. Santralde daha nice başarılı çalışanları da kutladığımı söylemek istiyorum. Sevgili okurlarım Muğla ve ilçelerinde kurum ve kuruluşlarda böylesine başarılı çalışmalar yapanları gazetemiz köşesine zaman zaman alacağız. Tıpkı Yatağan Termik Üretim ve Maden Üretim çalışanları gibi olmak kaydıyla sevgili okurlarım.  

YAZARIN DİĞER YAZILARI