ULA İLÇESİNİN AK PARTİ İLÇE BAŞKANI OLAN GENÇ KARDEŞİMİZ ÖZER YILMAZ BEY

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım, Ula AK Parti İlçe Başkanı Özer Yılmaz gençliğin vermiş olduğu enerjiden mi bilinmez Ula İlçesi'nde büyük bir atak yapıp, yıllardır CHP'nin elinde bulunan Belediye Başkanlığı'nı Yönetim Kurulu Üyeleri ve Partililerle birlikte gece gündüz demeden çalışıp Ula Belediye Başkanlığı'nı kazandıran değerli bir ilçe başkanıdır Özer Yılmaz Bey. Başkan Sayın Yılmaz Üniversite mezunu olup köylülerle olsun şehirlilerle olsun birlik ve beraberlik içinde olmuş, toplulukta kendisini kabul ettirmiş bir başkan olarak biliniyor. AK Parti'nin iktidarda olması nedeniyle, başta AK Parti İl Başkanı Kadem Mete olmak üzere Ankara nezlinde girişimlerde bulunup Ula adına bir şeyler yapmaya çalışıyor. Fırsat buldukça, Ankara'ya gidip değişik Bakanlarla istişarede bulunuyor. En önemli özelliklerinden biri, insancıl olması. Öyle de olduğu için, bir çok işsiz vatandaşı işe sokmaya çalışıyor. Sevgili okurlarım, Ula AK Parti İlçe Başkanı Özer Yılmaz, Ula Halkının partili, partisiz her kesmi tarafından takdirle karşılanan ve sevilen bir kişi olarak biliniyor. Bu kadar yoğun çalışmanın yanı sıra, ailesine düşkünlüğüyle bilinen Başkan Yılmaz, Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya'nın Belediye Başkanı olması için elinden gelen tüm olanakları kullandı, tabii partilileriyle birlikte. İşte öylesine çalışkan, dürüst bir İlçe Başkanı Özer Yılmaz Bey.

ULA AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ÖZER YILMAZ BAKINIZ NELER SÖYLÜYOR:

1995 yılı Celal Bayar Üniversitesi Ziraat Yüksekokul mezunu olup özel bir firmada işletme müdürlüğü görevinde bulundum. 2002 yılında üyesi olduğumuz partimizde 2013 yılında Ula teşkilatı yönetiminde görev aldım. Seçim işleri,  teşkilat başkanlığı, siyasi hukuk işleri başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum.2019 seçimlerinde mevcut ilçe başkanımız Syn. İsmail AKKAYA Beyin belediye başkan adayı olması ile Genel merkez Teşkilat Başkanlığı’mızın oluru ile Ula AK Parti ilçe başkanlığı görevine atandım.

   Tüm teşkilatımızla kadın kolları, gençlik kolları, mahalle başkanlarımız, üyelerimiz, delegelerimiz, meclis üyelerimizle özellikle ve özellikle belediye başkan adayımız olan Syn. İsmail AKKAYA Beyin Ula merkez ve mahallelerinde girmediği ev kalmadan yaptığımız seçim çalışmasıyla Ula’mıza Cumhur başkanımız  Syn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın belediyecilik vizyonu, misyonu ile tanıştırma, değiştirme, geliştirme, güzelleştirme hizmetlerine erişmesini Ula Belediye Başkanlığını kazanan Syn. İsmail AKKAYA başkanımızla başladık. Ula’mız için en büyük hizmet anlayışı projesi temelleri atılmış oldu.

    İlçe başkanlığı olarak ve belediye başkanımız Syn. İsmail AKKAYA ile beraber 18 yıllık iktidarlık döneminde görev alan önceki dönem ilçe başkanlarımız ve yönetimleri, meclis üyeleri, mahalle başkanları ve yönetimleri, delegelerimiz ve üyelerimiz ile sen-ben kavgası ile değil ‘biz beraberiz’ ana mayasıyla yoğurduğumuz teşkilat anlayışımızı devam ettirerek milletimizin gözünün, duyarlılığının,  dikkatinin hep üzerimizde olduğu anlayışı ile ve Cumhurbaşkanımızın  24 saat denetimde olduğunu hissederek gece gündüz 5 yıl boyunca belediye başkanımız Syn. İsmail AKKAYA ile teyakkuzdayız.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI