MUĞLA'YA BÜYÜK YATIRIMLARI OLAN

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım bugünkü yazacağım köşemde Muğla Akparti Milletvekili Hasan Özyer'le ilgili bir yazım olacak. Sayın Özyer'i uzun yıllardan bu yana iyi tanır ve bilirim. Hele Anavatan Partisi'nde Milletvekilliği yapmış olduğu dönemde o kadar başarılı işler yaptı ki sormayın? Benim de çok değer verdiğim Milletvekili Hasan Özyer insanları kırmamayı özen gösteren saygın bir isim olduğunu söylemek istiyorum.  İş bitirmeyi çok sever. İşte bunlardan birini de benden ricada bulunan bazı vatandaşların işlerini yaptırıp bilgi vermesiydi.

Sevgili okurlarım Sayın Özyer Akparti'de Milletvekilliği yapmış olduğu dönemlerde Muğla adına birçok yatırımlar yaptırıp vatandaşların gözüne girmesini bildi. Muğla'nın tüm ilçelerinde yapmadığı yatırım kalmadı diyebilirim. Tabi bu Sayın Özyer'in Ankara Akparti Hükümeti ile diyalogunun iyi oluşundan kaynaklandığı da dile getirilmekte. Akparti Milletvekili Hasan Özyer partililerin yanı sıra çok sayıda diğer partilerde bulunan bazı vatandaşların işlerini yaptırmasının ayrı bir güzellik olduğunu söyleyebilirim.

Sevgili okurlarım değişik partilerinde işlerini zevkle yaptığını söylüyorum evet doğru. Bunlardan biri de Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık. Sayın Işık her gitmiş olduğu toplulukta Milletvekili Hasan Özyer'i öve öve göklere çıkarıyor. Bir gün sordum: Sayın Işık Hasan Bey'le nedir bu kadar samimi hava diye sorduğumda belediye Başkanı H. Haşmet Işık: Sayın Kocabıyık ben  CHP Belediye Başkanı'yım, Hasan Özyer Bey'de  Akparti Milletvekili. Belediye işleri ile ilgili kaç kez ricada bulundumsa hepsini de yerine getirdi. Hatta Belediye'me Ankara'dan para bile çıkardı. Hasan Bey'i her gittiğim toplulukta sevgi ve saygı ile anarım dedi.

Sevgili okurlarım önceki yazılarımda da Sayın Özyer için onure edici yazılarım olmuştu. Yine de yazmaya devam ediyorum. Bir insan dürüst, çalışkan, saygın hele hele her kesimle diyalog içinde olursa elbette biz de Hasan Özyer gibi Sayın Milletvekillerini onure etmek de borcumuzdur. Ben zaman zaman Sayın Özyer'le telefonla yapmış olduğum konuşmalarımızda mütevazılığını elden bırakmayıp dost canlısı konuşmaları ile bizleri de etkiledi diyebilirim. Son söz olarak şunu söylemek istiyorum Hasan Özyer iktidar partisinin Milletvekili olması nedeniyle Muğla'mız ve ilçelerine büyük yatırımlar yaptırmasını bilen değerli bir milletvekili olduğunu söyleyebilirim sevgili okurlarım.   

YAZARIN DİĞER YAZILARI