MUĞLASPOR'UN SAYGIN YÖNETİCİLERİ VE DEĞERLİ BAŞKANI EROL KAPİZ

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım Muğlaspor’a yeniden başkan seçilen Erol Kapiz ile ilgili kısa da olsa bir şeyler yazmaya çalışacağım. Erol Bey uzun yıllar sağ siyasetin içinde bulunmuş bu süre içinde de kendisini herkesim tarafından sevdirmesini bilmiş değerli bir kardeşimizdir. İl genelinde sosyal etkinliği ile bilinen Sayın Kapiz büyüğünü de küçüğünü de aynı sevgi ve gösterir. İşte böylesine dost canlısı bir değerdir Muğlaspor’umuzun Başkanı Erol Kapiz Bey. Kulüp başkanı olmadan önce de Muğlaspor için birçok çalışmalar yapan Sayın Kapiz iki dönemdir gecesini gündüzünü Muğlaspor’a harcamış. Yeni yapılan yeni yönetimde de güçlü kadro ile birlikte Muğlaspor’un daha iyi yerlere getirmeyi düşündüğünü biliyoruz.

 

Sevgili okurlarım Muğlaspor’un Başkanı Erol Kapiz bu yıl Muğlaspor’un daha güçlü olması için transfer çalışmalarına başladı bile. Anlatılanlara göre bu yıl güzel transfer olacağını Muğlaspor’un adını tüm Türkiye’ye duyuracaklarmış.  Yeni yönetime seçilen Muğla’nın seçkin simaları el birliği yapıp Muğlaspor’a maddi yönden nasıl toplayabiliriz. Görüşü ile il genlinde çok sayıda iş adamları ile dirsek temasta bulunup Muğlaspor adına nasıl bir güzellikler yapabiliriz diye çalışmalarını hızlandırmışlar.

 

Sevgili okurlarım yazımın başında da söylediğim gibi Muğlaspor’a elbette tüm yönetim kurulu üyelerinin çalışma azmi olduğunu biliyorum ama benimde çok sevdiğim bir evlat olan işadamı Alyans Restaurant’ın sahibi Tahir Ünal’ın şimdiden Muğlaspor adına bir hayli güzellikler yaptığı duyumunu aldım. Bu da Muğlaspor adına ayrı bir güzellik olduğunu belirtmek istiyorum. Sevgili okurlarım öncelikle Muğlaspor’a başarılar dilerken Muğlaspor’un Başkanı Erol Kapiz’inde güzel çalışmalar yapıp tabi ekibi ile birlikte olmak şartı ile Muğlaspor’umuza Türkiye genelinde adını başarılarla andırır görüşündeyim. Öyle değil mi Sevgili Başkan Erol Kapiz kardeşim sevgili okurlarım.

YAZARIN DİĞER YAZILARI