HAYIRSEVER İŞ ADAMI TURGUT AVCI

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Hüseyin Kocabıyık

Sevgili okurlarım, uzun zamandan bu yana sesi sedası çıkmayan ancak yapmış olduğu hayır işleri ile ilgilenen Turgut Avcı’dan kısa kısa bir şeyler yazıp kendisini onurlandırmak istiyorum. İş Adamı Turgut Avcı başından bir çok problem geçtiği için her konuda sessiz kalmayı yeğliyor. İlçeye o kadar katkısı olmasına ragmen her nedense eskisi gibi pek ortalıklarda görünmüyor. Nedeni de bazı kişilere kırgınlığı olduğu söyleniyor.

Sevgili okurlarım İş Adamı Turgut Avcı gençliğinde maddi yönden bir hayli sıkıntılar geçirmiş, bir azimle kendi kendine bir iş adamı olup Yatağan’ın en zengini olmaya heveslenmiş ve olmuş da.

Sevgili okurlarım, Sayın Avcı’nın ilçeye katkısı büyük. Muğla- Aydın Karayolu üzerinde Yani Yatağan çıkışında iki tane benzin istasyonu açıp, piyasaya göre daha ucuz fiyatlarla satış sunmakta yine ayrıca Muğla bölgesinin en büyük düğün salonunu yapması ve  Muğla bölgesinin en çok traktor satışı yapan firmanın sahibidir. Hele ilçede yapmış olduğu son sistem otel de unutulmamalıdır. Mahiyetinde onlarca işçi çalıştırmakta olup, işçilerle bir baba-oğul gibi iletişim kurmaktadır.

Sayın Avcı’nın hayırseverliğinden bahsetmiştim ya evet öyle. Kendisi doğup,büyüdüğü Gökpınar Mahallesine Muğla bölgesinin en büyük evlendirme salonu ve halı saha yaptırması Gökpınarlılar tarafından Turgut Avcı’ya “Turgut Baba” lakabını kazandırmıştır.

Sayın Avcı fakir fukara’ya da her konuda yardım eder. Saygın bir iş adamıdır. Bizlerin de sevdiği iş adamı Turgut Avcı.

Sevgili okurlarım

YAZARIN DİĞER YAZILARI