BAŞKAN TOKSÖZ'DEN MUĞLA VE YATAĞAN BASIN MENSUPLARINA YEMEK VERDİ

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım önceki akşam Cumartesi günü Yatağan Akparti Belediye Başkanı Makine Mühendisi Mustafa Toksöz Muğla ve Yatağan basınına Pınarbaşı Sosyal Tesisleri’nde bir yemek verdi. Sayın Toksöz’ün vermiş olduğu yemekte çok sayıda Muğla ve Yatağandan basın mensupları katıldı. Gerçekleşen hoşça sohbette güzel anlar yaşandı. Gazeteci meslektaşlarım Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’ün verdiği tanıtım yemeğinde hazır bulundular. Meslektaşlarım ayrı ayrı gazete ve ajanslarda çalışmalarına rağmen bir dostluk havası içinde geçtiğini söyleyebilirim.

 

Sevgili okurlarım Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’ün basın baş danışmanı Gazeteci Cavit Yıldırım gecenin güzel geçmesini sağladı. Sayın Yıldırım her meslektaşımla tek tek ilgilenip gecenin güzel olmasını da sağladı. Bu da bizler için ayrı bir güzellik oldu. Sevgili okurlarım Muğlalı ve Yatağanlı gazetecilere vermiş olduğu yemekte hazır olmuş ancak bazı toplantıları olduğu için öbür toplantılara da gitmek zorunda olduğu için gazeteci meslektaşlarımdan özür dileyerek ayrılan Sayın Toksöz gazetecilerden özür dileyerek ayrıldı. Basın mensuplarına yakın davranması ve tüm gazetelerle de tek tek ilgilenmesi de ayrı bir güzellik olduğunu vurgulamak istiyorum. Sayın Toksöz’ün vermiş olduğu yemekte gözler Muğla Gazeteciler Cemiyeti başkanı Süleyman Akbulut, gazeteci yazar Nejat Altınsoy, gazeteci Burak Alper Kuş ve belediye başkanının basın danışmanı gazeteci Cavit Yıldırım’daydı.

 

Sevgili okurlarım Yatağan Akparti Belediye Başkanı Mustafa Toksöz önceden olduğu gibi efendiliği ve dürüstlüğü gösterdiği görüldü. Sayın Toksöz yapmış olduğu konuşmasında: Yatağan’ın güzelliği için şimdiden çalışmalarımıza başladık. Belediye de ayrım yapmaksızın birlik ve beraberlik çalışma içindeyiz. Belediye içinde elbette çalışma içinde olmayan arkadaşlarımız vardı biz de yerlerini değiştirdik. Seçmenlerden de olumlu notlar aldığımızı söyleyebiliriz dedi.

 

Sevgili okurlarım Hamle Gazetesi’ne özel bir demeç veren Sayın Toksöz: Önceden de söylediğim gibi 24 saat iş başında olup Yatağan’ın çehresini değiştirdim. Muğla genelinde örnek bir belediye olarak çalışmalarımızı Muğla ve Yatağan basını yakınen takip edip gazetelerinde yazıyorlar. Bize de güç veriyorlar. Son söz olarak şunu söylemek istiyorum Yatağan’da sağ sol ayrımı yapmaksızın birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Belediye içinde birçok değişiklikler olacak. O da kimlerin çalışıp çalışmadığını gösteren bir konu da onun için söylüyorum. Yatağan’ına güzelliği adına hizmetse hizmet, saygıysa saygı, sevgiyse sevgi güler yüzlülüğümüzü göstereceğiz. İlçemizde çok sayıda CHP seçmene de şahsım adına belediye başkalığı seçimlerinde oy verdikleri için teşekkür ederim dedi sevgili okurlarım.

YAZARIN DİĞER YAZILARI