MUĞLA'YA BİRÇOK HİZMETİ OLAN İŞADAMI İBRAHİM ŞİMŞEK

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım Muğla’ya büyük katkıları olan il genel meclisi eski üyelerinden olan İbrahim Şimşek’ten bahsetmek istiyorum. Evet, benimde yakınen tanıdığım ve bildiğim saygın bir isim olan İbrahim Şimşek bu görevini yaptığı yıllarda Muğla’nın 390 köyünün muhtarları ile bire bir görüşmüş, köyler için yapılması gereken projeleri yerine getirmeye çalışmış. Öyle de olduğu için İbrahim Şimşek’i Muğla yöresinde tanımayan yoktur. Çünkü Muğla’nın çok sayıda köylerine katkısı bulunan değerli bir isimdir. Köylere Hizmet Getirme Birliği’nde tüm muhtarların oyları ile ilk ve tek il genel encümen üyeliğine seçilen isimdir.

Sevgili okurlarım sempatikliği ve efendiliği ile tanıdığım İbrahim şimşek Muğla Özel İdare’nin on büyük 95 milyon liralık bütçesini hazırlayan muhalefetin oyları ile bir rekor kıran değerli bir isimdir. Yıllardır Muğla’da adını iyiliklerle andırmasını bilen işadamı İbrahim Şimşek 25 yıldan bu yana da emlak ve otomobil galerisi sektöründe başarıdan başarıya gitmektedir.

Sevgili okurlarım yapmış olduğu her işinde başarıdan başarıya giden işadamı İbrahim Şimşek Muğla CHP’sinin il genelinde bel kemiği olan bir siyasetçidir. 4 dönem CHP İlçe yönetim kurulu üyeliği yapmış gelmiş geçmiş tüm siyasilerin değer verdiği bir isim olarak anılmakta. Evli ve mutlu bir aile reisi olan İbrahim Şimşek’in iki çocuğu da babasının izinden gittiği söyleniyor.

Sevgili okurlarım İbrahim Şimşek sert bir işyeri sahibi olmadığı gibi yumuşak hareketleri ile yine ayrıca kibar konuşmaları ile de adı Muğla ve ilçelerinde saygın bir isim olarak anılmakta. Tabi biz de aynı görüşte olduğumuzu belirmek istiyorum sevgili İbrahim Şimşek kardeşim sevgili okurlarım.

YAZARIN DİĞER YAZILARI