MUĞLA İŞKUR MÜDÜRÜ İLYAS SARIYERLİ'DEN AZİMLİ ÇALIŞMALAR

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

 

Sevgili okurlarım Muğla İşkur Müdürü İlyas Sarıyerli ilimize geleli bir hayli zaman oldu. Yıllar önce göreve başladığı günden bu güne dek başarılı çalışmaları ile yetkililer tarafından takdir edilen saygın bir müdür olarak anıldı. Hala da yine yapmış olduğu başarılı işleri devam ettirmekte. İşkur Müdürlüğü devlet yardımı ile yeni dev binasına kavuştu. Tabi bu lüks bina 6 milyon liraya mal oldu.

 

Sevgili okurlarım Muğla İşkur Müdürü bu başarılı işleri yapmadan önce Muğla’nın bazı büyük ilçelerine İşkur Şubesi açtırması ayrı bir güzellikti. Çünkü vatandaşlar Muğla’ya gelip gitmekten kurtulmuştu. İşkur Müdürü İlyas Sarıyerli bazı ilçe kaymakamları ile yapmış olduğu protokolde ilçelere İşkur şubelerinin açılması vatandaşlar tarafından memnunluk yarattığı görüldü. Muğla İşkur Müdürü İlyas Sarıyerli sosyal yönlü saygın bir bürokrat olduğu için kurum adına birçok güzel hizmetler ettiği görülüyor.

 

Sevgili okurlarım durduğu yerde duramayan azimli çalışmaları ile Muğla adına birçok güzellikler yerine getiren İşkur Müdürü İlyas Sarıyerli çok sayıdaki yetkililerden teşekkür belgesi alan aynı zamanda da bu almış olduğu takdirlerin karşılığını daha fazla iş yaparak Muğla halkının gözüne giren değerli bir bürokrattır bizlerinde önem verdiği Muğla İşkur Müdürü İlyas Sarıyerli.

 

Sevgili okurlarım Muğla’da çalışan bürokratlar içinde başarılı olmasında yine vatandaşlar tarafından sevilmesinin tek nedeni ise kuruma gelen vatandaşlarla ilgilenmesi ve personelini de aynı hassasiyeti göstermesini istemiş. O nedenle her bürokratın sevildiği gibi İşkur Müdürü İlyas Sarıyerli’nin adı da devamlı güzelliklerle anılmaktadır. Bunun bir örneği de kurum da Şube Müdürü olan Müzeyyen Yıldırım Hanım’ın da kurum adına gitmiş olduğu yerlerde olsun kurum içinde olsun adı güzelliklerle anılıyor. Bu da ayrı bir güzellik olduğunu ve saygın bir hanım olan Kurum Şube Müdürü Müzeyyen Hanım’ı kutladığım gibi başarılı çalışmalarından dolayı güler yüzlülüğü ile tanıdığım Sayın İlyas Sarıyerli Bey’i kutladığımı belirtmek istiyorum sevgili okurlarım.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI