Muğla'mızın gururu olan her iki hastanenin başhekimlerini kutluyorum

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

 

 

Sevgili okurlarım, Muğla'da önceki yıllarda yapmış olduğu başarılı hizmetleri yine devam ettirmeye çalışan Muğla'mızın medarı iftarı olan Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Menteşe Devlet Hastanesi'nde yine yaz aylarının gelmesi ile bir yoğunluk yaşanmaya başladı. Başvurular artmasına rağmen her iki hastanenin başhekimlerinin talimatları ile gerek doktorlar, gerek hemşireler ve gerekse diğer personelin, hastaların tedavilerinin en iyi şekilde yapılması için elinden gelenin yaptıklarını yakinen takip ediyoruz. Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Turhan Togan ve Menteşe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şadi Ballı ise mesai saatlerinin haricinde gece gündüz demeden hastanenin sorunları ile yakından ilgilenmekteler.

Sevgili okurlarım Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Turhan Togan ve Menteşe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şadi Ballı'nın bu başarılı çalışmaları il genelinde takdirle karşılanmakta. Hatta üst düzey bürokratlarda böyle bir başarılı çalışma yapan her iki başhekimi tebrik ederek, kutladıkları söyleniyor.

Sevgili okurlarım, her iki hastanenin başhekimin, hastalarına karşı olsun, personeline karşı olsun güler yüzleri ile ilgilenmeleri de Muğla halkı tarafından takdirle karşılanmakta. Bizde ne söyleyelim Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Turhan Togan ve Menteşe Devlet hastanesi Başhekimi Dr. Şadi Ballı'yı başarılı çalışmalarından dolayı kutladığımı belirtmek isterim sevgili okurlarım.

Hüseyin Kocabıyık

YAZARIN DİĞER YAZILARI