MENTEŞE DEVLET HASTANEMİZ GÖZBEBEĞİMİZ HALİNE GELDİ

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Hüseyin Kocabıyık

 

 

 

Sevgili okurlarım Muğla Menteşe Devlet Hastanesi 1. Yılı itibarı ile tahmin edilen başarılı çalışmalardan sonra örnek bir devlet hastanesi haline getirildi. 1 yıldan bu yana gece gündüz demden başarılı çalışmaları ile göz dolduran Menteşe Devlet Hastanesi’nin Başhekimi Op. Dr. Şadi BALLI, Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer ile birlikte hastanede boş bulunan doktor kadrolarını getirip hastaların hizmetine sundular. Ah bir de hastanemizde MR cihazı olsa daha iyi olur. Onu da Muğla’mızın çalışkan iktidarın milletvekilleri olan Yelda Gökcan Hanım, Mehmet Demir Bey, Sağlık Bakanlığı ile bir araya gelip çok önemli olan MR cihazının Muğla Menteşe Devlet Hastanesi’ne getirteceklerine inanıyorum. Bu vesile ile her iki milletvekilini iyi tanıyıp bildiğim için bu işin hallolacağına da inanıyorum. 

 

 

Sevgili okurlarım Hastanenin başhekimi Op. Dr. Şadi BALLI ve başarılı ekibi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. İsmail GÖKBEL, İdari Mali İşler Müdürü Sibel ÖZDEMİR, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü; Elif AKKAYA, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı; Mihrican ÇELEBİ ile birlikte güzel bir hastane oluşturdular. Bu hastanedeki güzellikte hastalar tarafından dikkate çekip yetkilileri tebrik ettikleri söyleniyor. Hele hele hastanenin dört bir yanı pırıl pırıl temiz olup hasta odaları titizlikle çalışıp beş yıldızlı bir otel haline gelmiş. Bu da başhekim Op. Dr. Şadi BALLI ve ekibinin başarılı çalışmalarından kaynaklandığı söyleniyor.

 

 

Sevgili okurlarım Menteşe Devlet hastanesinde çalışan doktorların özveri ile çalışıp ellerinden geldiğince gayret gösterdikleri görülüyor. Yine ayrıca hastane personeli olan hemşireler, ebeler, sağlık teknisyenleri ve çok sayıda sağlık personelini kutluyor ve tebrik ediyoruz. Bu konuda Muğla’nın çalışkan valisi Orhan Tavlı Bey’in bir fırsat bulup da hastaneyi ziyaret etmesinde fayda var. Çünkü sayın valimiz bu tür hizmetleri sever de onun için söylüyorum. Menteşe Devlet Hastanesini 1 yıl gibi süre içinde dört dörtlük bir hastane getiren Başhekim Op. Dr. Şadi BALLI’nın hastane hakkında görüşlerini almak istedik. Başhekim Sayın Ballı’da hastane hakkında şöyle bir bilgi verdi: Hüseyin Bey Hastanemizin Acil Servis Hizmeti ile birlikte hizmete giren Poliklinik sayımızı neredeyse olması gereken tüm poliklinik hizmetlerini kapsayacak şekilde artırdık. Pandemi süreci kapsamında Yoğun Bakım seviyemizi 1. Basamaktan 2. Basamak yaptık. Genel Cerrahi ile başlayan ameliyat çeşitliliğimizi Kan Transfüzyon Ünitemizin ruhsatlandırılması sonrasında Üroloji, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Beyin Cerrahisi, Kulak Burun Boğaz, Ortopedi ve Travmatoloji bölümlerini de ekleyerek oldukça aktif hale getirdik. Şehir Merkezi’nde TEK olan 5 Yataklı Palyatif Bakım Ünitemiz nitelikli hizmet vermeye devam etmektedir. Aşılamanın başlamasıyla faaliyete geçirdiğimiz 10 Aşı Odalı Aşı Ünitemizde Sinovac aşılamanın yanı sıra üst seviyede aşılama sağlamak için 1 Haziran itibarı ile Biontech Aşı hizmeti de vermeye başladı, sırası gelen tüm vatandaşlarımızın ihmal etmemesi hepimizin sağlıklı günlere kavuşması açısından önem arz etmektedir. Hastanemizde ayrıca fizyoterapistlerimiz, psikologlarımız, diyetisyenlerimiz, manevi destek birimimizle hastalarımızın her bir ihtiyacını önemsiyoruz. Haziran Ayı itibarı ile haftada bir gün olacak şekilde Sağlık Kurulu Birimimizi de hizmete açıyoruz. Birçok tetkik imkânı sağlayan hastanemizde Radyoloji Birimimizde bir kısım Girişimsel Radyoloji İşlemleri ile özellikli hizmetler sunulmaktadır. Hastanemizin fiziki ortamını ve sağlık kalitesini arttırmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir diye konuşan Menteşe Devlet Hastanesi’nin Başhekimi Op. Dr. Şadi BALLI Bey’i ve idareci ekibini yine ayrıca personelini ve başarılı teşhisleri ile bilinen doktorları tebrik edip kutlamak istiyorum sevgili okurlarım.

YAZARIN DİĞER YAZILARI