MUĞLA İL MÜFTÜSÜ ABDURRAHMAN KOÇAK’DAKİ BAŞARI

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım Muğla’da birkaç yıl önce göreve başlayan Muğla İl Müftüsü Abdurrahman Koçak geldiği günden bugüne dek il genelinde yapmış olduğu başarılı din çalışmaları ile göz doldurmasını bildi. Deneyimli ve bilgili bir müftü olan Abdurrahman Koçak başta il din görevlileri olmak üzere ilçelerde ve köylerde din görevlilerinin daha iyi hizmet verebilmesi için zaman zaman toplantılar yapıp Muğla adına güzel şeyler yaptığı görüldü. Muğla İl Müftüsü Abdurrahman Koçak Bey bir bürokrat il müftüsü iyi niyetliliği ile ilçelerin müftüsü ve din görevlileri ile yapmış oldukları toplantıların ses getirdiği söyleniyor.

 

Sevgili okurlarım Muğla İl Müftüsü Abdurrahman Koçak bu yapmış olduğu güzelliklerin meyvesini yiyor. Kurum içinde tek tük disiplinsizlik yapan din görevlilerini de mümkün mertebe fazla cezai işlem yapmadığı söyleniyor. Tabi bu da Sayın Koçak’ın iyi niyetinin gösteriyor. İlçe müftülerimizden birkaçının görüşünü aldığımızda Muğla İl Müftüsü Abdurrahman Koçak Bey için anlamlı ve güzel şeyler söylüyorlar. İlimize şimdiye kadar böylesine saygın sevecen ve dini konularda bilgili il müftüsünün gelmediğini dile getirip böyle bir amitle çalışmak bizleri onurlandırıyor konuşuyorlar.

 

 

Sevgili okurlarım yapmış olduğu görevinde iyi olursan bir de özverili çalışırsan elbette güzelliklerle anılırsın. Biz de diyoruz ki İl Müftüsü Abdurrahman Koçak Bey’e başarılı çalışmalarından dolayı kutluyoruz. Sadece biz değil Muğla’nın tüm din adamları ve vatandaşları bu tür övgüyü anlatmaktalar. Yapılan bu övgüler her bir babayiğide nasip olmaz diyorum. Bu vesile ile ilimizde dini konularda birçok hizmetlerinin yanı sıra efendiliği ve güler yüzlülüğünü elden bırakmayan Muğla İl Müftüsü Abdurrahman Koçak Beyefendiye tebrikler ediyoruz sevgili okurlarım.    

YAZARIN DİĞER YAZILARI