MİLAS'TA REŞİT ÖZER SEVGİSİ

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım bugünkü köşe yazımda Bodrum Ticaret Odası Başkanı Reşit Özer hakkında bir şeyler yazmaya çalışacağım. Sayın reşit Özer aynı zamanda da büyük bir araç firmasının patronu. Milas ve Bodrum’da çok sevilen ve sayılan renkli bir isim olduğunu da söyleyebilirim Muğla Ticaret Odası Başkanı Reşit Özer Bey’e. Sosyal yaşantıyı çok seven toplulukta kendisini sevdirmesini ve saydırmasını bilen karşılığını da aynı nispette veren güler yüzlü bir renkli simadır.

 

 

Sevgili okurlarım Bodrum Ticaret Odası Başkanı Reşit Özer aile terbiyesinden mi bilinmez ticaretin haricinde kendisini de üst düzey bir bürokrat olduğu için ilçeye gelen kaymakamlar başta olmak üzere Emniyet Müdürü, Jandarma komutanı ve çok sayıda bürokratlara sevginin yanı sıra saygı göstermesini de biliyor. Tabi böylesine değerli insanları kim sevmez. Elbette sevilirler ve karşılığını da alırlar. Hele Muğla Valisi Amir Çiçek’in takdir ettiği bürokratlardan biridir Bodrum Ticaret Odası Başkanı Reşit Özer Bey.

 

 

Sevgili okurlarım Milas halkı ile iç içe olan Reşit Bey tüm esnaflar da devamlı diyalog içinde olmasa Bodrum Ticaret Odası Başkanı sevilir mi? Reşit Özer Bey Bodrum Ticaret Odası Başkanı seçildiğinden bugüne dek ilçe genelinde yapmış olduğu başarılı çalışmalarla da adını güzelliklerle andırmasını biliyorlar. İl genelinde demokrat kişiliği ile tanınan bizlerin de sevip değer verdiği Reşit Özer her şeyden önce herkesim gibi ailesine düşkünlüğü ile bilinir. İnsanları kırmaya özen gösteren Sayın Özer fakir fukaraya da yapmış olduğu yardımlarla da adı iyiliklerle anılır.

 

 

Sevgili okurlarım Bodrum çarşısına çıkıp birçok esnafla diyalog içine girdim. Bodrum Ticaret Odası Başkanı Reşit Özer nasıl biridir diye sorduğuma ister inanın ister inanmayın konuştuğum tüm vatandaşlar Sayın Özer’in adam gibi adam olduğunu büyüğünü küçüğünü bilen değerli bir işadamı olduğu kadar çalışkan bir Ticaret odası Başkanı olduğunu da söylüyorlar. Ben de diyorum ki bir ilçede bu kadar sevilen sayılan insanlara ben de sevgi ve saygının en büyüğünü gösteririm tıpkı Ticaret Odası Başkanı Reşit Öze beyler gibi sevgili okurlarım.     

YAZARIN DİĞER YAZILARI