İŞADAMI YÜCEL ARIK’IN BAŞARILI ÇALIŞMALARI

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım Yatağan’da Yücel Arık ismi duyulunca her kesim tarafından adı devamlı güzelliklerle anılan saygın bir işadamıdır. İşi gücü gece gündüz demeden beraberinde çalışanları ile birlikte iş yapmaktadır. İşadamı Yücel Arık’ın elinden her şey gelir. Neler mi gelir, onu da isterseniz kısaca sıralayayım: Antemis Ticaret Firması adına Hafriyat Kafes Tel Örgüsü, Antemis Çiçekçilik Özel Ağaçlandırma Projeleri, peyzaj işleri daha buna benzer birçok güzelliklerle Muğla halkına hizmet vermekte. Evet, böylesine başarılı bir iş yapan sevgili Yücel Arık elindeki bu işlerle Muğla’nın tüm ilçe ve köylerinde iş yapıp müşterilerini memnun etmektir. Yatağanlı işadamı Yücel Arık Muğla genelinde vatandaşların işlerini yaptırdığı gibi resmi dairelerindeki işleri başarı ile yaptığı hatta çok sayıda devlet yetkililerinden teşekkür aldığı da bilinir. 

 

 

Sevgili okurlarım Yücel Bey dürüstlüğünden mi bilinmez il genelinde ilginin en büyüğünü görür. Nedenlerinden biri de müşterilerine hiçbir zaman zorda bırakmazmış. Beraberinde çalışanlarla birlikte uzunca bir süre içinde birlik ve beraberlik içinde çalışmışlar. Sevgili okurlarım işadamı Yücel Arık tercih edilen bir firma olduğu için vatandaşların sevgisini kazanırsın. Bugün çarşı içinde güzel bir işyeri olan Düğün Organizesi ve Çiçekçiliğe çok önem veren biridir. Çünkü sevgili eşi saygın bir hanımefendi olup Yücel Bey’in can dostu olduğu için işlerinde de yardımcı olmaya çalışan bir iş kadını olduğu söylenir. İşte böylesine saygın eşine ve çocuklarına yardımcı olmaya çalışan işkadını hanımefendiyi tebrik etmek istiyorum. Antemis Çiçekçilik yapmış olduğu bu işleri başarı ile yaparken çiçekçilik ve düğün organize işlerine de çok önem verdiği söylenir. O nedenle de Yücel Arık adı hangi iş dalında olursa olsun beğeni toplayan takdir edilen bir iş yeri sahibidir. En sonunda şunu vurgulamak istediğim bir konu var, firmanın patronu işadamı Yücel Arık bugüne kadar yolunun açık olması iş sahibi olmasının altında yardımseverliği ile bugüne gelmiş saygın bir işadamıdır Yücel Arık Bey sevgili okurlarım.

 

 

 

Sevgili okurlarım görüşlerini aldığımız işadamı Yücel Arık: İşyerimizde hangi işlerle uğraşılırsa uğraşılsın öncelikle firma olarak biz beğenmeliyiz sonra da müşterilerimiz beğenmelidir. Öyle de olduğu için Hafriyat Kafes Tel Örgüsü, Antemis Çiçekçilik Özel Ağaçlandırma Projeleri, peyzaj işleri daha buna benzer birçok çalışmalarımız olup başta Yatağan olmak üzere Muğla halkının hizmetindeyiz dedi.  

YAZARIN DİĞER YAZILARI