VALİ AMİR ÇİÇEK HAKİKATEN YİNE YERİNDE Mİ KALDI?

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım Muğla adına sevindirici bir haber yaklaşık iki yıl önce Muğla Valiliğine atanan Vali Amir Çiçek yeni çıkan kararname ile tekrar Muğla’da kalması Muğla halkını sevindirdiğini söyleyebilirim. Vali Amir Çiçek göreve başladığından bu güne dek Muğla başta olmak üzere ilçeleri ve mahalleleri tahmin edilenden fazla hizmet verdiği her kesim tarafından bilinmektedir. Vali Amir Çiçek Muğla adına öncelikle turizmin canlanması için elinden gelen tüm seferberliği yapmıştır  ve hala daha da yapmaktadır. Kurum müdürlerine vermiş olduğu talimatla vatandaşların zorluklarla karşılaşmamasını istemiş ve öyle de olmuş. Çok sayıda dernek ve kuruluşların yetkilileri ile toplantılar yapıp acaba Muğla adına ne güzellikler yapabiliriz düşüncesiyle hiçbir zaman boş durmamış yani makamında devamlı oturmayan halkın içinde olan bir vali olarak biliniyor Muğla Valisi Amir Çiçek Bey.

 

 

Sevgili okurlarım bugün Muğlaspor’un bu seviyeye gelmesi Sayın Amir Çiçek’in maddi ve manevi katkıları ile olduğu Muğlaspor yetkililerince dile getirilmektedir. Bu konuda Muğlaspor yetkilileri yapmış oldukları konuşmasında: Vali Bey’in tekrar yeni çıkan Valiler Kararnamesi ile Muğla’da kalması Muğla adına bir güzellik olmuştur. Eğer Sayın Valimiz Muğlaspor’a maddi ve manevi katkılarda bulunmamış olsaydı Muğlaspor bugün buralara gelemezdi.

 

 

Sevgili okurlarım Vali Bey için söylenecek o kadar güzel sözler var ki sormayın. Her şeyden önce Vali Amir Çiçek hoşgörülü tavırları ile herkesimin beğenisini toplamış bir Vali olduğu çoğu kesim tarafından söylenir. Hoşgörünün yanı sıra yüzündeki tebessümü de hiçbir zaman ihmal etmez. Hele eşi Hülya Hanımefendinin de sanki bir vali eşi gibi değil de bayanlarla bir araya gelip sosyal etkinliklerde bulunması Çiçek ailesinin nasıl bir aile olduğunu göstermedir. Vali Amir Çiçek ben Valiyim deyip hiçbir zaman kompleks içine girmemiştir. Bunun bir örneği ise gazeteci oluşum nedeniyle sıkça Vali Bey’le beraber olduğumuz günler oldu. İşte bu girmiş oldukları köylerde öncelikle kahvelere gidip ihtiyar köylü amcaların bir sorunu olup olmadığını sorması olurdu ve köylüler bu güzel girişimden dolayı hakikaten Vali Bey bizlerle konuşabiliyormuş dedikoduları yaptıklarına şahidim. Ben de diyorum ki işte Muğla Valisi böylesine bir değer olduğu için tekrar Amir Çiçek’in Muğla’da kalması hemşerilerimiz adına ayrı bir güzellik oldu diyebilirim sevgili okurlarım.    

YAZARIN DİĞER YAZILARI