MARMARİS’İN GÜLER YÜZLÜ BELEDİYE BAŞKANI MEHMET OKTAY

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Hüseyin Kocabıyık

 

Sevgili okurlarım fırsat buldukça köşeme siyasileri alıp onurlandırmaya çalışıyorum. Bugünkü konuğum ise genç ve dinamik bir yapıya sahip olan Marmaris’in CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Oktay Bey. Evet, bu değerli başkanımız belediye başkanı olmadan önce Marmaris’te turizmle uğraşan saygın bir işadamıydı. Turizm konusunda ilçesine bir hayli katkıları olmuş aynı zamanda da CHP içinde siyasette ön sıralarda bulunmuş Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay daha öne Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde Belediye meclis üyeliğinde bulunmuş öylesine saygın bir isim olarak biliniyor.

 

Sevgili okurlarım Marmaris’in turizm sevdalısı olan Belediye Başkanı Mehmet Oktay göreve başladığından bugüne dek ekibi ile yapmış olduğu başarılı çalışmaları vatandaşlar tarafından takdirle karşılanmakta. Deneyimli bir siyasetçi olan Başkan Mehmet Oktay Bey Marmaris Belediyesi’nde de aynı özverisini gösterip güzel işler yapmakta. Sevgili okurlarım bilindiği üzere şirin Marmaris ilçesi yaz aylarında milyonlarca yerli ve yabancı turist ağırlamakta. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay yaz aylarının gelmesi ile şimdiden yerli ve yabancı turistlerin rahata kavuşması için hazırlıklara başlandığı söyleniyor. Böylesine turizm yeri olan yerlerde yöneticilik hele hele belediye başkanlığı yapmak her bir babayiğidin işi değildir. İşte bu başarı gösterisinde Marmaris’in genç dinamik ve güler yüzlü CHP’li belediye başkanı Mehmet Oktay’dır.

 

Sevgili okurlarım Başkan Mehmet Oktay Bey’in en önem verdiği bir husus ise turizmdir. Marmaris’in sevilen ve sayılan saygın bir belediye başkanı olan Mehmet Oktay il genelinde sosyal etkinliği ile tanınan bir belediye başkanı olarak bilinmekte. Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın çok sayıda eş ve dostu bulunmakta. Hele hele demokratik kitle örgütlerinin başkan ve yöneticileri ile de sıkça toplantılar yapıp kendilerine bilgi verdiği de dile getiriliyor. Sevgili okurlarım Marmaris’in belediye başkanı Mehmet Oktay ilçe ve mahallelerde bulunan fakir fukarayla da yakınen ilgilenip gereken yardımları yaptığı da dile getiriliyor. Başkan Mehmet Oktay ile ilgili bazı vatandaşlardan bilgi almaya çalıştık. M.C. isimli bir bayan: Belediye Başkanımız çalışkan dürüst biri olduğu için belediye başkanı seçildi dedi. Y.C. isimli bir ihtiyar amca ise: Başkanımız hayırsever bir kişiliğe sahiptir dedi. Daha çok sayıda vatandaşlar ise Marmaris’in Belediye Başkanı Mehmet Oktay’dan memnun olduklarını dile getirdiler.

 

Sevgili okurlarım biz de diyoruz ki Marmaris’in genç bir belediye başkanı olan Mehmet Oktay Marmaris halkının çok sevdiğini çalışmalarında yanlarında olduklarını söylediler. Siz ne söylerseniz böylesine çalışakn belediye başkanlarına bizlerde bu başarılı çalışmalarından dolayı kutluyoruz sevgili okurlarım. 

YAZARIN DİĞER YAZILARI