İYİ PARTİ İL BAŞKANI İNCİLAY GEZGİN'DEKİ MÜTEVAZILIK

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım İyi Parti İl Başkanı İncilay Gezgin’le ilgili köşemde onure edici bir yazım olmuştu. Yazmış olduğum bu yazı il genelinde büyük bir ses getirmiş olacak ki il genelinde çok sayıda partili partisiz vatandaşlar beni arayıp saygın bir bayan olan Muğla İyi Parti İncilay Gezgin’i övücü sözlerle kutlamayı çalışıyorlar. Hakikaten de öyle, Sayın Gezgin saygın bir hanımefendiliğinin yanı sıra bir kadın olmasına rağmen il genelinde yapmış olduğu başarılı çalışmalarla adını tıpkı Genel Başkanları Meral Akşener hanımefendi gibi güzelliklerle andırmasını biliyor.

 

 

Sevgili okurlarım Muğla İyi Parti İl Başkanı İncilay Gezgin bir kadın olması nedeniyle birçok olumlu tepkilerle karşılaşmış. Çünkü hem yazmış olduğum köşe yazılarımda İncilay Gezgin hanımefendinin başarılı bir il başkanı olduğunu defalarca dile getirmiştim. Ama şimdi ise Sayın Gezgin’i iyi tanıyan ve bilenler ah neymiş bu kadın tıpkı İyi Parti İl Başkanı Meral Akşener gibi saygın ve sevecen bir bayan diyebiliyorlar. Tabi bunun yanı sıra da il genelindeki ilçe başkanları ve yöneticilerini de bilinçli insanlardan oluşturduğu için başta kendisini içtenlikle kutladığımı belirtmek istiyorum. Bir insan kolay kazanılmaz, işte kazançlı isimlerden biri de Muğla İyi Parti İl Başkanı İncilay Gezgin hanımefendi olduğunu belirtmek istiyorum.

 

 

Sevgili okurlarım Muğla İyi Parti İl Başkanı İncilay Gezgin hanımefendi ile yazmış olduğum yazılardan dolayı bana teşekkür etti. Ayrıca yapmış olduğu güzel konuşmalarla hakikaten bilinçli bir siyasetçi olduğunu da rahatlıkla söyleyebilirim. Yapmış olduğumuz konuşmada Muğla’ya layık bir il başkanı olduğu kanaatine vardığım nazik ve kibar sesiyle Muğla yine bir kadın siyasetçi kazandığını da belirtmek istiyorum. Sevgili okurlarım Meral Akşener’in yeni kurmuş olduğu parti bırakın Muğla’yı Türkiye genelinde bir ses getirdiğini de dile getirmek istiyorum. Çünkü seçmen siyasette yenilikler istiyor da onun için böyle söylüyorum.

 

 

Sevgili okurlarım iyi hoşta Muğla İyi Parti İl Başkanı partisinin daha ileriye gitmesi için büyük gayret sarf ettiği için tebrik etmek istiyorum. İlçelerdeki bazı İyi Parti Başkanları’nı tebrik ettiğim halde yine ayrıca onlarca gazete hediye etmemize rağmen bırakın teşekkür etmeyi nezaket gereği bir telefon dahi açmadıkları için üzüntülerimizi belirtmek istiyorum. Herhalde il genelinde görev yapan bir İyi Parti ilçe başkanına serzenişte bulunmak istiyorum. İki kez telefon açmama rağmen tebrik etmeme rağmen aradan uzun bir zaman geçmesine rağmen hala beni teşekkür ettiğim için aramadı. Bunu da gençliğine veriyorum. İl Başkanı olarak nazik ve kibar konuşmalarınızla ismini vermek istemediğim bir ilçe başkanı kardeşimize bir şeyler söyleyip etkiyeceğinize inanıyorum. İyi Parti İl Başkanı İncilay Gezgin hanımefendinin yine de tarafsız görünümü ile onure etmeye devam edeceğim sevgili okurlarım.       

YAZARIN DİĞER YAZILARI