BAŞKAN GÜMÜŞ’E VATANDAŞTAN TAM DESTEK

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e yazmış olduğumuz köşe yazısı ile onurlandırırsın da Menteşe’nin sevilen ve sayılan halk adamı olan Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü de onurlandırmamak elde mi? Sayın Gümüş göreve geldiği günden bugüne dek yapmış olduğu başarılı çalışmalarla Muğla’da kendisini kabullendirmiş saygın bir Belediye başkanı olarak adı güzelliklerle anılmakta. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş hiç kimsenin tahmin edemeyeceği kadar Menteşe’nin çehresini değiştirmesini bildi.

 

 

Sevgili okurlarım Sayın Gümüş ayrıca bu tür başarılı çalışmalarının yanı sıra sosyal etkinliklerde bulunması da gençler tarafından takdir edilmekte. Hatta bir ara gençlere seslenen Sayın Gümüş Muğla adına ne yapılabilmesi gerekiyorsa hepsini yerine getirmek mecburiyetindeyiz diye konuşmuş. Gümüş’ün bu söyleyişi Muğlalı gençler tarafından sevinçle karşılanmış.

 

 

Sevgili okurlarım Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş her şeyden önce kurum ve kuruluşlarla da devamlı dirsek temas içindeymiş. Menteşe’deki çok sayıdaki dernek ve kuruluşlar Başkan Gürün’ün bu tür güzel çalışmaları ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorlar. Menteşe Belediye’sinin deneyimli amir ve memurları ile de çalışmanın mutluluğunu yaşıyormuş. Sayın Gümüş’ün en büyük özelliklerinden biri de insanların iyi gününde, kötü gününde yanlarında bulunup bu aileleri onurlandırmasını biliyor. Sevgili Başkan Gümüş bir bakıyorsun cenazelerde bir bakıyorsun düğün törenlerinde bulunuyor ve vatandaşlarda bu güzel hareketlerinden dolayı mutluluk duyuyorlar.

 

Sevgili okurlarım iki yıl gibi kısa bir süre içinde yapmış olduğu yatırımların haricinde 2016-2017 yıllarında yapacağı yatırımlarla Muğla’nın çehresini değiştireceği de dile getiriliyormuş. Güler yüzlülüğünü elden bırakmayan sağcı solcu tüm Muğlaların beğenisini kazanan Bahattin gümüş. Başkan için Menteşe’de yapmış olduğumuz görüşmelerle de çok sayıda vatandaş Bahattin Başkan’ın tarafsızlığını, başarılı işler yaptığını, her kesimle iç içe olduğunu dile getiriyorlar. Biz de ne söyleyelim Menteşe halkının bağrına bastığı başarılı çalışmalarla kendisini kabullendiren Belediye Başkanı Bahattin gümüş’e biz de içtenlikle kutladığımızı söylemek istiyorum sevgili okurlarım.  

YAZARIN DİĞER YAZILARI