ÜÇ BAŞKANLIĞI BAŞARI İLE YÜRÜTEN ALİ AKALP

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım bugünkü köşe yazım Yatağan’da uzun yıllar Maden İş Sendikan Başkanlığı ve bunun yanı sıra yine uzun yıllardan bu yana Yatağan Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanlığını başarı ile yürüten Ali Akalp il genelinde sosyal bir kişiliği ile tanınan biridir. Yapmış olduğu başarılı çalışmalar sonrası Avcılar ve Atıcılar Derneği adına birçok ödül almış il genelinde dernek adına en çok başarı ödülü alan Ali Akalp olduğu söylenir. Bugün de Yatağanlı Avcılar ve Atıcılar Derneği’yle iç içe olup Hayvanları VE Kuşları Koruma konusunda yoğun çalışmaları olduğu söylenir.

 

 

Sevgili okurlarım Ali Akalp iki dönem CHP’den Belediye Başkanı Adayı olmuş ancak Ankara başka adayı belediye başkanı yapmış. Dernek Başkanı Ali Akalp’in 10 parmağında 10 hüneri olan saygın bir kardeşimizdir. Hani Sayın Akalp’in 10 parmağında 10 hüneri var demiştim ya evet hakikaten de öyle. Yine ayrıca Yatağan Müzisyenler Derneği’ni kurup zaman zaman sosyal etkinliklerde kendisini ispatlıyor. Sendika başkanlığı, Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanlığı, Müzisyenler Derneği Başkanlığını başarı ile yürüten bir kardeşimizdir Ali Akalp.

 

 

Sevgili okurlarım Ali Akalp ağır başlılığı ve girişkenliği ile bu yapmış olduğu işlerin hakkından gelmeyi başarmış. İlçede adı üç başkanlı Ali Başkan olarak anılır. Yatağan’ın her yerinde Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı olduğu için 39 köyün içinde yaşayan Avcıları yakınen tanıdığı gibi insanlarını da iyi tanıyan bir değerdir. Sevgili okurlarım Sendika Başkanlığı yapmış olduğu dönemlerde de işçi ile iç içe olan Ali Akalp bugün de çok sayıda da işçi dostları bulunmaktadır. Eğer bir erken seçim olursa yine Belediye Başkan Adayı olacağı söyleniyor. Ali Akalp bakınız neler söylüyor: Biz menfaat sağlamadan Sendika Başkanlığı yaptık. Yine ayrıca Müzisyenler Derneği ve Avcılar ve Atıcılar Derneği’nde de amme hizmet çalışmalarını sürdürüyoruz. Önemli olan insanlarla diyalog içinde olup bir şeyler yapmaktayız. Benimle şimdi şu anda birlikte olduğumuz onlarca Avcılar ve Atıcılar Derneği üyeleri ve müzisyen kardeşlerimizle beraber olmak beni mutlu ediyor dedi Sevgili Başkan Ali Akalp sevgili okurlarım.          

YAZARIN DİĞER YAZILARI