MUĞLA İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. İSKENDER GENCER

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer il genelinde çoğu vatandaşlar tarafından yakınen tanınır ve bilinir. Sayın Gencer sosyal bir yapıya sahip olduğu için her kesimin iyi tanıdığı renkli bir bürokrattır. Geçtiğimiz gün içinde Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer’i ziyaret ettim. Makam Odası ve sekreterlik vatandaşlar tarafından dolup taşıyordu. Kimileri tayin için kimileri de sağlık konusunda yardım istiyorlardı. Her gelene elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışan Dr. İskender Bey en çok Akpartili siyasiler zorluyorlardı. Yapılmaması gereken tayin işlerini istekte bulunan partililere karşı Sayın Gencer: Sonra gereğini yaparız konuşmaları ile yardımcı olmaya çalışıyordu.

 

Sevgili okurlarım doğruyu söylemek gerekirse Muğla İl Sağlık Müdürlüğü her babayiğidin işi değil? Çünkü makamına gelen onlarca vatandaşa dil dökmek o kadar zordur ki sormayın? İşte böyle zorluk içinde görev yapan Dr. Gencer’e Allah sabır versin. Çoğu vatandaşın bildiği gibi Dr. Gencer’e Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayısın diyip, 2 saat sonra hayır yanlışlık olmuş diye geri çevrilmişti. Bunu yapanlar kimdi Ankara’daki Akparti’nin kurmayları idi. Yine İskender Bey’e çok büyük bir ayıp gerçekleştirmişlerdi AKP zihniyeti.

 

Sevgili okurlarım yine de bu olayı unutmuş olacak ki Muğla İl Sağlık Müdürü İskender Gencer müdürlük çalışmalarını bırakıp gündüz mesai saatleri dışında geceleri dahi çalıştığı duyumlarını aldım. Yani anlayacağınız İskender Bey’de kibir olmadığını gördüm. Yine de parti ayrımı yapmaksızın müdürlüğün işlerini başarı ile yürüten aynı zamanda da vatandaşlara da güler yüzlülüğünü ve mütevazılığını elden bırakmayan Muğla’mızın değerli bir İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer’i kutlamak istediğimi belirtiyorum sevgili okurlarım.

YAZARIN DİĞER YAZILARI