BAHATTİN BAŞKAN SİZ NEYMİŞSİNİZ BE?

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım Menteşe Belediye başkanı Bahattin Gümüş belediye başkanı seçildiği günden bugüne dek yapmış olduğu başarılı çalışmalarla Muğlalı hemşerilerinin gözüne giren belediye başkanlarından biri olduğu söyleniyor. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş bu güzel çalışmalarının yanı sıra vatandaşlarla da kaynaşmasını, büyüğünü küçüğünü iyi bilen saygın bir belediye başkanı olarak adını güzelliklerle andırıyor.  Sayın Gümüş CHP’den beeldiye başkanı seçilmesine rağmen parti ayrımı yapmaksızın her kesimle iç içe, hele demokratik dernek kuruluşlarla ilişkisini hiç kesmiyor.

 

 

Sevgili okurlarım Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş çalışkan, dürüst, efendi olur da belediye başkan yardımcıları da aynı güzellikler içinde olmaz mı? Evet, Sevgili Başkan Yardımcıları da beeldiye de özverili bir şekilde çalışma içinde olduğu görülüyor. Bu güzellikler içinde hiç yıkılır mı Menteşe Belediyesi. Muğla’da araştırıp soruyorum Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’den memnun musunuz diye cevap olarak çok sayıda Muğlalı seçmen sağcısı solcusunun konuştuğu konuşma: Her belediye başkanı Bahattin Gümüş gibi olsa Türkiye kalkınır. Yine ayrıca hiçbir zaman partili partisiz ayrım yapmaz. İşte öyle değerli bir başkan olduğunu vurguluyorlar.

 

 

Sevgili okurlarım Muğla’daki demokratik kitle örgütlerinin haricinde amir memur demeden çok sayıda vatandaşın Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün çalışmalarını takdir ediyorlar ve saygın bürokrat olduğunu da dile getiriyorlar. Öyle olmasa geçtiğimiz günler içinde Sayın Gümüş’ü ziyaretim sırasında makam odası dolu olduğu gibi salonun da dolu olduğunu gördüm. Bu ne demek Sayın Başkan’a bir sevgi seli var demek. Biz de Sayın Başkan Bahattin Gümüş’e başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum. Desenize bu çalışmalar karşısında bizlerinde önem ve değer verdiği Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş gelecek Mart ayı seçiminde yine CHP’den Belediye Başkanı olacak. Niçin olmasın, kendisinde her türlü güzellik var da onun için söylüyorum sevgili okurların.     

YAZARIN DİĞER YAZILARI