KAVAKLIDERE İLÇESİNİN SEVİLEN İŞADAMI ALİ ARSLAN

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım Kavaklıdere ilçesinin sevilen işadamlarından olan Mermer Fabrikası sahibi Ali Arslan il genelinde sevilen ve sayılan bir isim olarak anılır. Çok sayıda eş ve dostu vardır. Öyle de olduğu için her kesimin iyi gününde kötü gününde yanında bulunmaya çalışır. Mermer Fabrikasında çalışan işçilere patronluk değil arkadaşlık etmeye çalışır. Öylesine değerli dost canlısı bir işadamıdır bizlerinde sevip saydığı işadamı Ali Arslan.

 

 

Sevgili okurlarım yöresinde Ali Arslan’ın çok sevilmesinin altında insanlara karşı sevgi ve saygı göstermesidir. Öyle de olduğu için karşı tarafının insanlarından da saygı ve sevgi görür. Ali Bey kendi işyeri sahibi olmasına rağmen işyerinde de bir işçi gibi özverili bir şekilde çalışmayı sever. Personeli de bu güzel davranışından mutluluk duyar. Onlar da güzel çalışmaları ile İşadamı Ali Arslan’ı onurlandırmaya çalışırlar. Ailesine ve çocuklarına düşkünlüğü ile bilinen Sayın Arslan çocuklarının istikbalini düşündüğü için büyük bir besicilik yapıp yöresinde kendisini de mutlu etmeye çalışıyor. Besicilik demeyin evet besicilik zor bir iş hatta elinde bir de değişik türde malların olursa gel keyfim gel diyebiliyor.

 

 

Sevgili okurlarım Mermer Fabrikası sahibi işadamı Ali Arslan için methiyeli yazılar yazdım. Çünkü önceden de söylediğim gibi kendisi adam gibi adamdır da onun için söylüyorum. Bu değerli işadamının ayrı bir özelliği de kendisi zamanında bir hayli zorluklar çektiği için fakir fukarayla da ilgilenir. Gereği neyse onu yapar. Son söz olarak Ali Bey hayırseverliliğinin yanı sıra bırakın müşterilerine güler yüzlülük yapmayı ve her kesimle iç içe olan bir değerdir Kavaklıdere ilçesinin Mermer Fabrikası sahibi işadamı Ali Arslan kardeşimiz. İl genelindeki tüm işadamlarımızın Ali Arslan gibi olup insanları yukardan bakmayan kişiler olmalı. Elbette Muğla’mız genelinde işadamlarımızdan Mermer Fabrikası sahibi işadamı Ali Arslan gibi olan işadamlarının da çoğunlukta olduğuna inanıyorum sevgili okurlarım.

YAZARIN DİĞER YAZILARI