USTA GAZETECİ-YAZAR ÖZCAN ÖZGÜR'DEKİ ÖZVERİ

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım hani bir laf vardır ya iyiye iyi kötüye kötü derler ya işte ben de iyiden bir örnek vermek istiyorum. Uzun yıllardan bu yana gazeteci yazar olarak Hamle’de çalışan Özcan özgür zaman zaman yüzü gülmese de insancıl yönleri çok iyi olan bir kardeşimizdir. Hele köşesinde yazmış olduğu köşe yazıları ile il genelinde kendini kabullendiren saygın bir isim olduğunu söyleyebilirim. Sevgili okurlarım benimle birlikte Hamle Gazetesi’nde yazılarını güzel bir şekilde yazıp okurlarının beğenisini toplamasını bilen sevgili kardeşim Özcan Özgür’ün elbette kendisine göre hatalı yönleri olabilir. Tıpkı benimde zaman zaman yazmış olduğum yazılardaki tenkitler gibi.

Sevgili okurlarım yılların tecrübesinden mi bilinmez Muğla bölgesinde yazmış olduğu köşe yazıları ile acaba bugün Özcan Özgür ne yazdı diye merak içinde olan çok sayıda okurlarının olduğu iyi bilinen ama Sayın Özgür birini kafaya taktı mı aradan yıllar geçse de o kişi üzerinden tenkit yazıları devam eder, hem de korkusuzca. Evet Özcan Özgür’ün yazılarını okumamak mümkün mü? Ben diyorum ki acaba oturduğu yerden hergün değişik türde yazıyı nasıl yazabiliyorlar düşüncesi içindeyim. Yani anlayacağınız sevgili dostum kardeşim Özcan Özgür’ün yazıları okunuyor ki internette bile en fazla okunan yazar durumunda. Ama kendisinin tek kabahati var o da benim dediğim dedik demeden kendini avlamaz, işte böyle biridir bizlerinde değer verdiği Hamle Gazetesi Köşe Yazarı Özcan Özgür. Ha aklıma gelmişken şunu da söyleyeyim Muğla’da Özcan özgür gibi değerli köşe yazarlarının olduğunu biliyorum ama Hamle Gazetesi’nde çalıştığı için kendisini onure etmek istedim.

Sevgili okurlarım Özcan Özgür son bir yıldan bu yana ciddi bir şekilde rahatsızlık geçirdi. Geçirmiş olduğu bu rahatsızlıktan dolayı bir hayli manevi yönden yıprandı. Ama şimdi kendisine sorsanız hayır ben çok iyiyim demeden kendini alamaz. Bu da Sayın Özgür için bir güzellik olduğunu söyleyebilirim. Sevgili okurlarım yazılarına önem verdiğim kadar kendisine de önem verdiğim Gazeteci-Yazar Özcan Özgür il genelinde kendisini kabullendirmiş taviz vermeyen bir köşe yazarı unvanını almıştır. Özcan Özgür eşi ve kızına o kadar önem verir ki sormayın. Yani anlayacağınız Özgür Ailesi’nin mutlu bir aile olduğunu da söyleyebilirim sevgili okurlarım.         

YAZARIN DİĞER YAZILARI