MUĞLA AKPARTİ’DE SÜRPRİZ BİR İSMİN DAHA ÇIKACAĞI SÖYLENİYOR

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım evet yanlış duymadınız, Muğla’da atanacak olan Akparti Belediye başkan adaylarının ataması Pazar günü gerçekleşecek. Akparti Genel Merkezi yetkililerinden almış olduğumuz bilgiler doğrultusunda başta Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve atama yapılmayan bazı ilçelerin Akparti belediye başkan adaylarının bu hafta sonu Pazar günü gerçekleştireceklerinin bilgisini aldım. Ama ben yine de şifreli konuşmalar sonrası Akpartililer Pazar gününü beklesinler.

Sevgili okurlarım uzunca bir zamandan bu yana Akparti’de bir çıkmazın içindeydi. Bir atama yapıldı sonra da durduruldu dediler. İşte bu tutarsızlık Akparti’de büyük bir üzüntü yarattı. Ama bu hafta sonu Muğla’da atanacak belediye başkan adaylarından sadece büyükşehir belediye başkan adaylığına eski Akparti Milletvekili Nil Hıdır oldu. Yatağan Belediye Başkanlığına da önceki yerel seçimlerde az bir oy farkı ile seçimleri kaybeden Makine Mühendisi Mustafa Toksöz oldu. Hal böyle olunca ilk müjdeyi 20 gün önce Akparti Genel Merkezi’nden gelen haberle Sayın Nil Hıdır ve Sayın Toksöz seçim çalışmalarına başladılar bile. Eski Milletvekili Nil Hıdır ilçeleri dolaşıp gidilmedik köylere gittiği görüldü.

 

Sevgili okurlarım Akparti İl Teşkilat Başkanı bunca işi sıkı tutmaya çalışıyor. Büyükşehir Başkan Adayı Dr. Nil Hıdır ile ilçelerde partinin kurmayları ile toplantılar yapıp neler yapılması gerektiği araştırılıyor. Önceki gün Sayın Nil Hıdır ve Muğla Akparti İl Örgütü Yatağan Akparti ilçe örgütü ile bir araya gelip Muğla’da ilçelerdeki seçimleri nasıl alabiliriz düşüncesiyle fikir alışverişinde bulundular.

Sevgili okurlarım Yatağan Akparti Belediye Başkan Adayı Makine Mühendisi Mustafa Toksöz çalışmalara hız verip şöyle konuştu: önceki yerel seçimlerde ayak oyununa gelip az bir oy farkı ile Yatağan Belediye Başkanlığı CHP’ye kaptırdık ama şimdi öyle olmayacak. Parti örgütü olarak gece gündüz çalışıp Yatağan’da Belediye Başkanlığını Akparti alacak dedi. Muğla Büyükşehir belediye Başkan adayı Dr. Nil Hıdır ise kısa ve öz bakınız neler söyledi: Hüseyin bey Muğla’da birlik ve beraberlik içinde bir seçim olsun. Bu kez örgütümüz daha özverili çalışıp Muğla’da Akparti olarak Belediye başkanlığını alacağız dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Muğla için herhangi bir açıklama yapmazken aldığımız siyasi kulislere göre başka bir ismin daha Muğla Büyükşehir Belediye başkanlığına atanabileceği dile getiriliyor sevgili okurlarım.      

YAZARIN DİĞER YAZILARI