MUĞLA HALK SAĞLIĞI MÜDÜRÜ MUSTAFA NURİ CEYHAN'DAKİ BAŞARILI ÇALIŞMALAR

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım Muğla’da zaman zaman sağlıkla ilgili bir şeyler yazmaya çalışıyorum. Bu da bizim sağlığa ne kadar önem verdiğimizi gösterir. Önceki köşe yazımda Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin Beyefendi’nin güzel konusunu dile getirmiştim. Neydi bu güzel konu Sayın Tekin’in Muğla’da özveri ile bir çalışma içinde olduğunu dile getirmeye çalıştım. Şimdi de Muğla Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Beyefendi ile sağlık konusunda bir yazım olacak. Halk Sağlığı Müdürünü şimdiden kutlamak gerek. Çünkü sevgili doktorumuz Mustafa Bey fırsat buldukça sağlıkla ilgili basına demeçler verip vatandaşlara bilgilendirir. İşte öylesine değerli bir bürokrat Muğla İl Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Nuri Ceyhan Bey.

 

Sevgili okurlarım her zamanki yazılarımda Muğla bürokratlarının ilimizde görev yapması Muğla adına ayrı bir güzellik. İşte bu güzelliği verenler içinde Muğla Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Nuri Ceyhan Bey’i de söylemeden geçemeyeceğim. Muğla’da sağlıkla ilgili çalışma tarzlarının yanı sıra sevecen tavırları ve konuşmaları ile de Muğlalı hemşerilerimizin gözbebeği olarak gösteriliyor. Sevgili doktorumuz dürüst çalışmaları sonrası özverili hareketleri de eklenince Muğla adı en fazla hizmet veren bürokrat unvanını alıyor.Tabi bunun yanı sıra yazımın başında da söylediğim gibi bürokratların Muğla’da özverili çalışması Muğla adına ayrı bir güzellik demiştim ya hakikaten öyle.

 

Sevgili okurlarım bakıyorum Muğla’daki çalışmalarının yanı sıra ilçelerde de Vali Amir Çiçek Başkanlığında sıkça bir araya gelip Muğlalı bürokratların nasıl çalıştıklarını görebiliyorlar. Muğla Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Nuri Ceyhan hakikaten dost canlısı saygın bir hekim. Öyle olmasa Muğla Halk Müdürlüğüne getirilir mi benim de değer verdiğim Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Nuri Ceyhan Beyefendi. Her şey gönlünüzce olsun Sevgili Doktorum sevgili okurlarım.

 

 

MUĞLA HALK SAĞLIĞI MÜDÜRÜ MUSTAFA NURİ CEYHAN KİMDİR?

 

Uzm.Dr.Mustafa Nuri Ceyhan, 1974 yılında Samsun’da doğdu. 1998 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Askerlik hizmetinin ardından Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalında Araştırma Görevlisi olarak başladığı halk sağlığı uzmanlık eğitimini, 2007 yılında tamamladı. Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarında çeşitli görevlerde bulundu. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’nde halk sağlığı uzmanı olarak görev yapmakta iken Muğla İl Sağlık Müdür Yardımcısı olarak atandı. 22.03.2012 tarihinde Muğla İl Halk Sağlığı Müdürü olarak görevlendirildi. Evli ve üç çocuk babasıdır. Uzmanlık alanına ilişkin yurt içi ve yurt dışı yayınları bulunmaktadır.

YAZARIN DİĞER YAZILARI