MUĞLA VE İLÇELERİNDE ASANSÖRCÜLÜKTE BİR SİMGE HALİNE GELDİLER

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Hüseyin Kocabıyık

 

 

Sevgili okurlarım Muğla ve ilçelerinde başarılı çalışmaları ile beğeni toplayan Muğla Asansörcülük yapmış oldukları her işte teşekkür almış bir firmadır. Muğla Asansör’ün sahibi genç işadamı olan Baki Eryılmaz personeli ve kardeşleri ile birlikte gece gündüz demeyip il genelinde arıza eden asansörleri onarıp vatandaşların hizmetine sunuyorlar. Sevgili okurlarım Baki Eryılmaz sorumluluğunda personeli ile birlikte Muğla, Menteşe, Yatağan, ortaca, Marmaris, Akyaka ve Ula ilçelerinde asansör müşterilerine bekletmeden hizmet ettikleri görülüyor ve izleniyor.

 

Sevgili okurlarım Muğla il genelinde ve ilçelerinde çok sayıda asansör olan müşterilerine hizmet vermenin mutluluğunu yaşayan Muğla Asansör’ün sahibi iş adamı Baki Eryılmaz ve personeli ve kardeşleri ile hizmet vermiş oldukları yerlerde müşteri ile bire bir konuşup arızalanan asansörün nasıl arızalandığını tatlı bir dille anlatmanın meyvelerini de karşılıklı olarak alabiliyorlar. Sevgili okurlarım bilhassa Muğla ve Menteşe’de çok sayıda değişik türdeki asansörlerin arızalanması sonrası Muğla Asansör’ün hızlı bir hizmet vermesi çok sayıda apartman sahipleri ve işyeri sahipleri tarafından dile getirilmekte.

 

 

Sevgili okurlarım İşadamı Baki Eryılmaz organizesinde Taşdan Eryılmaz, Şaban Eryılmaz ve yeğenleri olan Emre Eryılmaz’ın işleri güçleri il ve ilçelerde Muğla Asansöre bağlı olan işyerlerinde ve evlerde hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyor ve bolca da takdir ediliyorlar. İşte bunlardan biri de işadamı Baki Eryılmaz ve kardeşlerinin yapmış dolduğu başarılı hizmetlerden birini dile getirmektir. Konuyu dile getirmek gerekirse nerede ne zaman olursa olsun asansörünüz herhangi bir arıza yaptığında mutlaka Muğla Asansör’e bildirmenizde fayda olacağına inanıyorum. Çünkü bu firmada değişik türde usta olduğu gibi bol çeşit de asansör malzemelerinin olduğu biliniyor. Sevgili okurlarım Muğla Asansör’ün patronu işadamı Baki Eryılmaz ve kardeşleri için söylenecek tek bir laf var o da genç yaşta olmalarına rağmen tecrübeli bir yapıya sahip olması yine ayrıca Baki Bey müşterilerine karşı sempatik saygın bir yapıya sahip olduğu için il ve ilçelerde böylesine bir müşteri çokluğu olduğu dile getiriliyor.

 

Sevgili okurlarım Muğla Asansör’ün sahibi işadamı Baki Eryılmaz bakınız neler söylüyor: Asansörcülük konusunda 25 yıllık bir başarılı tecrübem var. Öyle de olduğu için il ve ilçelerde tercih edilen bir firmayız Müşterilerimize iyi davranıp hizmetlerini düzgün bir şekilde yerine getirme gayretindeyiz dedi sevgili okurlarım.

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI