BODRUM SEVDALISI CAN PULAK

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım uzun yıllar Turgut Özal’ın Başdanışmanı olan bugün de Gazeteci-Yazarı olan Can Pulak’tan bahsetmek istiyorum. Sevgili Can Pulak zamanın Başbakanı ve Cumhurbaşkanı olan rahmetli Turgut Özal’ın sağ kolaydı. Sayın Özal yurt içi ve yurt dışı gezilerinde mutlaka Başdanışmanı Can Pulak’sız bir yere gitmezdi. İşte böylesine saygın bir bürokrattı Türkiye sevdalısı Gazeteci-Yazar Can Pulak.

 

 

Sevgili okurlarım bugün yaşantısını Bodrum’da geçiren ve Bodrum halkının sevgi ve saygısını kazanan Sayın Pulak yine boş zamanlarını bazı yerel gazetelerde güzel yazılar yazıp boş durmamaya çalışan bir büyüğümüz. Bodrum’un neresine giderseniz gidin Can Pulak dostumuzu tanımayan insan yoktur diyebilirim. Çünkü Sayın Pulak hareketli kişiliği ile tanınır ve bilinir. İnsanlara yaklaşımı bambaşkadır. Öyle de olduğu için önceki yıllarda olduğu gibi yine yurdun dört bir yanında eş ve dostları vardır.

 

 

Sevgili okurlarım benim siyasi görüşüm belli olmasına rağmen Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın Başdanışmanı olduğu günlerde Muğla adına Sayın Pulak’a birçok işler yaptırdım. İşte öylesine değerli bir şahsiyettir bizlerinde sevip değer verdiği Gazeteci-Yazar Can Pulak dostumuz. Can Pulak için yazılacak o kadar güzel konular var ki kendi izni olmadığı için bir şeyler yazamıyorum. Sevgili okurlarım lafı uzatmaya gerek yok dünün Türkiye’si bugünün de Bodrum’un simgesi haline gelen Gazeteci-Yazar Can Pulak kardeşimiz yaşadıklarının her gün güzellikler içinde geçmesini temenni ederim sevgili okurlarım.   

 

 

Sevgili okurlarım can dostu adı gibi Can Pulak olan sevgili dostumuz geçtiğimiz günler içinde Yatağan’ın Pınarbaşı Tesisleri’nde Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nin vermiş olduğu sabah kahvaltısında hazır bulundu. Deneyimli eski bir bürokrat olan Gazeteci Yazar Can Pulak bu mekanda tüm gazetelerin ilgisi ile karşılaştı. Güler yüzlülüğünü ve efendiliğini elden bırakmayan Can Pulak dostumuza bundan sonra da yaşantısında başarılar dileriz sevgili okurlarım. 

YAZARIN DİĞER YAZILARI